Ljubav i seks

Privlačnost može da se nauči: Kako da postanete neodoljivi muškarcima!

Objavljeno: 28.02.2015 | 09:09Izvor: Ženski kutak

Ne postoji osoba koja ne bi volela da bude atraktivnija. Uz vrlo malo truda, i vi možete da postanete privlačniji drugima, ali i sami sebi

Svi se slažu u jednom - biti privlačan drugima je nešto čemu svi težimo, a uz male promene, brzo i lako možete da promenite percepciju ljudi. Radi se o vrlo jednostavnim stvarima na koje možemo sami da utičemo.

1. Osmeh

Mnogo puta su istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite!

2. Govor tela

Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako, na primer, imate prekrštene ruke ili noge ili nervozno tipkate po mobilnom telefonu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima.

3. Šalite se

Ne kaže se bez razloga da je smeh najbolji lek. Ako se smejete, odmah ste atraktivniji. A ako uspete da nasmejete ljude u svom društvu, usrećićete ih. Zauzvrat će i oni vas da nagrade pozitivnim emocijama.

4. Opustite se

Stalno ste zabrinuti šta drugi misle ili pričaju o vama? Ove navike morate odmah da se rešite. Budite samouvereni u komunikaciji jer niko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savet: prilikom razgovora sagovornika gledajte uvek u oči, ali nemojte da zurite.

5. Prijatan miris

Na ovo nije teško uticati. Dovoljne su samo dve reči: lična higijena.

6. Držanje

Uspravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete da se osećate boolje! Ako vam samopouzdanje i nije trenutno najjače, pretvarajte se da jeste. Verujte, uvek pali. A samouverenost je i te kako privlačna suprotnom polu.

7. Odeća

Niko ne očekuje da ste odeveni od glave do pete u Šanel ili Donu Karan, ali vodite računa da nosite odeću koja je baš za vašu građu tela. Zaboravite na usku ili preširoku garderobu.

8. Kosa

Svi stilisti se slažu da je lepa i negovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato ne zaboravite na frizuru! Neka vam je kosa uvek čista, a ako je farbate, držite izrastak na oku i redovno se šišajte.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u