Ljubav i seks

Pogledajte kako Fejsbuk uništava vašu vezu!

Objavljeno: 21.04.2014 | 02:36Izvor: Telegraf.rs

Prema poslednjim istraživanjima, društvene mreže mogu i te kako da ugroze ljubavnu vezu, naročito zavisnicima koji se po ceo dan ne skidaju sa Fejsa

Ukoliko ste zavisnik od Fejsbuka ili neke druge društvene mreže, loše vam se piše. Tačnije, ne vama, nego vašem ljubavnom životu. Prema studiji koja je nedavno rađena, ljubavni odnosi u velikoj meri trpe zbog društvenih mreža, naročito kod osoba koje su zavisne od proveravanja Fejsbuka, čatovanja, lajkovanja i šerovanja.

U istraživanju je učestvovala 581 osoba koja je odgovarala na pitanje da li su u vezi imali probleme, svađe, preljube i raskide uzrokovane preteranom konzumacijom društvenih mreža? Odgovori su uglavnom bili pozitivni, naročito kod korisnika koji su izuzetno aktivni na Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama i čije veze su zbog toga prepune svađi, varanja pa čak i prekida.

Na pitanje, kako to Fesjbuk ugrožava vašu vezu daje se vrlo jednostavan odgovor. Na društvenim mrežama čovek je svakodnevno u kontaktu sa jako puno ljudi, samim time i bivšim ljubavima, što u velikoj meri uzrokuje jake napade ljubomore kod partnera. Neretko se javlja čak i zapostavljanje voljene osobe zbog virtuelnog sveta, što sve ukupno vodi ka raspadu ljubavnog odnosa i sve većih nesuglasica.

Danas je idealan dan da preokrenete svoje loše navike i da više posvetite realnom, umesto virtuelnom životu. Ipak je živ kontakt, ljubav koju osećate u blizini i topao dodir nešto što se ne može zameniti lajkovima, čatovanjem i šerovanjem. Srećan vam Vaskrs.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u