Ljubav i seks

Plačem, jer varam svoju trudnu ženu! Ali, SEKS je nikad bolji!

Objavljeno: 29.11.2015 | 19:26Izvor: Telegraf.rs

Ovaj mladi čovek je u velikom problemu. S jedne strane savršen porodični život, s druge savršen seks. Šta izabrati?

Jedan mladi muž otac nije više moga da izdrži grižu savesti zbog preljube, pa je svoju ispovest anonimno podelio na društvenim mrežama. Priznao je svima da vara svoju trudnu ženu, da mu je jako krivo zbog toga, ali da je seks nikad bolji i da ne može da odoli iskušenju. Evo šta je sve napisao.

“Gde početi? U kasnim 20-im godinama sam i u braku već četiri godine. Imam ženu svojih godina koja je verovatno moj najbolji prijatelj. Imamo tri godine staro dete i sada je ponovo trudna. Oženio sam se njom jer je bila jedan od mojih najboljih prijatelja, najprisnijih i osećao sam da će biti dobra žena i majka. Ali, nikad nije bilo vatre u našoj spavaćoj sobi, što je velika razlika u odnosu na to kako sam živeo pre veze s njom. Imamo lep, udoban život zajedno. Upravo smo kupili našu prvu kuću i zaista imamo jako dobar brak.

Tokom poslednjih šest meseci puno vremena provodio sam na poslu i počeo sam da flertujem sa koleginicom nešto starijom od mene. Jako nam je zabavno dok smo zajedno. Među nama je od početka vladala jaka seksualna napetost i pre nekoliko meseci to se dogodilo i oduševila me je u krevetu. Super nam je i dogovaramo se redovno gde ćemo se naći posle posla. Seks s njom je najbolji koji sam imao u svom životu, a imao sam iskustva sa ženama, čak i onim starijim od 40, pa imam s čim da uporedim.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Ja uopšte ne znam kako da opišem taj seks. Imamo tu hemiju koja je neverovatna, a i adrenalin je neverovatan. Moja ljubavnica je u odličnoj formi i izgleda fantastično, ona je savršena žena. Ne može biti bolja od toga kakva je. Voli da eksperimentiše, nije izveštačena i u krevetu je pomalo luda. Radi mi upravo ono što želim od jedne žene i luda je za mnom, želi da budem srećan i voli da mi ugađa. Imali smo i seks trojku pre dve nedelje, s njenim prijateljem koji voli i muškarce i žene, i bio je to seks na nivou dobrog pornića. Nismo postavljali nikakva pravila i ograničenja. Bilo je odlično. Nadam se da ćemo to ponoviti.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Ali, u meni postoji i osećanje koje me spušta na zemlju, to je krivica koju osećam prema svojoj trudnoj supruzi. Ovo je prvi put da sam prevario svoju ženu i osećanja u meni se sukobljavaju. S jedne strane imam najbolji seks u životu i odlično se provodim, a s druge mi preljuba ne da mira jer sa suprugom čekam drugo dete. Ponekad padam u iskušenje da napustim ženu i prepustim se strastima. Razmišljam kako sam se možda malo prerano oženio i osnovao porodicu. Ipak, imam dete koje neizmerno volim, a i drugo stiže sledećeg meseca i mislim da bi mi strašno nedostajali. Uz to sa suprugom imam savršen porodični život, jako smo slični i teško bi mi bilo tome da okrenem leđa.”

Ovakav dvostruki život sigurno neće moćida nastavi da vodi, ali nije isključeno da će pokušati sve dok ne pukne s jedne strane.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u