Ljubav i seks

Pet signala da je vezi došao kraj!

Objavljeno: 24.11.2014 | 13:42Izvor: Telegraf.rs

Mnogo devojaka ostaje u vezi dugo nakon što je cela stvar prestala da ima smisla. Imate zajedničku prošlost, vezani ste, navikli ste jedno na drugo, a možda vas i prijatelji i porodica pritiskaju

Naravno, ne treba požuriti i prekinuti vezu samo zato što je naišao loš period, ali ako se neke stvari stalno ponavljaju, onda je svakako bolje raskinuti nego produžavati nešto što je vama postalo prazno, iako drugima možda ne izgleda tako.

Saznajte kojih to pet signala govore da je vezi kraj:

Vaše zadovoljstvo mu nije bitno

I to mislimo na ono u krevetu. Njemu je jedino bitno da on doživi vrhunac, a nema nameru da se potrudi oko vašeg orgazma.

Nigde mu se ne ide

Vi biste hteli da izađete, a on ne želi. Gledanje omiljenih serija na kauču, ni to mu se ne sviđa. Obična šetnja? Ne da mu se.

Njegova porodica je uvek na prvom mestu

Posebno ako iz nekog razloga, njegova porodica nije previše oduševljena vama, to će svakako biti veliki problem. Takođe, ako tu činjenicu negira ili dopušta takvo njihovo ponašanje, čak i pred vama, verujte, nikad nećete biti zadovoljni.

Imate simpatiju

Sve je počelo gledanjem i smeškanjem, a završilo tako što stalno razmišljate o njemu i o tome kako bi vam bilo s njim. Ako uzmemo u obzir da se i čujete stalno, vreme je da dobro razmislite o vezi u kojoj se trenutno nalazite.

Tražite izgovore

Više vam nije toliko privlačan niti zabavan, ali se i dalje tešite kako je on dobar dečko, svi vaši prijatelji ga vole, vaša mama ga obožava, tako vam je nekad bilo lepo.

(Index)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u