Ljubav i seks

PADAM U NESVEST TOKOM SEKSA! Zbog toga praktikujemo samo misionarsku pozu!

Objavljeno: 21.02.2017 | 21:50Izvor: medio.rs

Posle prvog porođaja Lauri Krou iz Sautenda u Velikoj Britaniji dijagnostikovan je PoTs ili sindrom postularne ortostatske tahikardije, zbog kojeg joj srci ima 40 otkucaja više nego kod prosečnog čoveka

Jedna od posledica ovog sindroma jeste i nesvestica. Naime, u trenucima uzbuđenja dolazi do porasta broja otkucaja srca i taj broj može da dostigne visinu od 180 otkucaja u minuti.

Laura je za Daily Mail izjavila da se onesvešćuje i u toku seksa.

- Kad god imamo seks postoji mogućnost da se onesvestim - rekla je Laura i dodala:

- Zbog toga uglavnom preferiramo misionarsku pozu, jer gravitacija odradi svoje, ako mi se desi da se onesvestim.

Njih dvoje su bili šokirani kada joj se to prvi put dogodilo.

- Kada sam se onesvestila Ben je bio veoma uznemiren. Sva sreća pa moja bolest ne utiče na naš odnos. On je moj oslonac - rekla je Laura.

Ona je objasnila da seks nije jedini okidač za PoTs, već da na nesvesticu utiču i nesanica, povišena temperatura, smejanje, vežba, zapravo sve što utiče na povećanje adrenalina, pa čak i gledanje horora.

Sindrom je otkrila za vreme prvi trudnoće kada se prvi put u životu onesvestila. Pada u nesvest je postalo tako često da se događalo i nekoliko puta na dan. Budući da nisu znali šta je uzrok ovog poremećaja nisu bili sigurni da li žele još dece, ali želja je ipak nadvlada strah i danas imaju troje zdrave srećne dece.

- Vremenom je postalo bolje, posle drugog i trećeg porođaja sam pada u nesvest jednom ili dva puta dnevno, dok sam se za vreme prve trudnoće onesvešćivala i do sedam puta na dan - rekla je Laura.

Danas ima negovatelja koji mora da je prati u stopu 24 časa dnevno, ali ona ne želi da taj aranžman bude stalan. Njena namera je da se prijavi za psa treniranog za rad sa ljudima kao što je ona, u nadi da će na taj način povratiti barem deo samostalnosti.

- Ne mogu da budem mama kakva bih želela da budem. Sanjala sam da budem mama koja sprema decu za školu, da idem na treninge sa decom, budem sa njima u prakićima i to bez nadzora nekog - rekla je i dodala:

- Ali moja deca su neverovatna. Srce mi se slama kad se setim da oni moraju da brinu o meni, a ja sam ta koja bi trebalo da brine o njima. Pokušavam da sakrijem tugu osmehom, a zahvaljujući mom mužu i njima imam snagu koja mi je potrebna da nastavim da se borim.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u