Ljubav i seks

OVO NIJE JEFTINA FORA: Postoji samo jedna POZITIVNA stvar kada muškarac ODBIJA KONDOM

Objavljeno: 09.04.2017 | 22:57Izvor: Kurir

Svejedno, to nije razlog da prestanete da koristite ovaj vid zaštite.

Sve žene su naletele na frajere koji tvrde kako mrze kondome, kako se seks sa kondomom ne može uporediti sa seksom bez kondoma, kako nemaju osećaj, kako ne žele i ne mogu.

Za vaše dobro, nadamo se da im ovakvi jeftini argumenti ne prolaze i da ne pristajete na nezaštićeni seks, a posebno ako je u pitanju "seks za jendo veče" ili seks sa nekim koga ste videli par puta.

Ipak, postoji i pozitivna strana toga što on ne želi da stavi kondom, a ipak postoji pozitivna strana njegovog odbijanja. Naime, kako su do zaključka došli naučnici u Bristolu i Sautemptonu, što ste seksualnom partneru privlačniji, to je manja verovatnoća da će on poželeti da koristi kondom. Odnosno, ako ne želi ni zamisliti vas i seks sa kondomom u istoj rečenici, a kamoli to ostvariti, očito ste mu previše privlačni.

Objašnjenje?

Prema voditeljima studije, dva su moguća objašnjenja. Prvo je da frajeri žele decu sa ženama koje su im izrazito privlačne pa (pod)svesno odbijaju zaštitu, a drugo da im je seks sa privlačnom ženom stvar prestiža pa su spremni na puno veće rizike nego inače. U svakom slučaju, neka vam laska što ne želi da stavi kondom kada je sa vama, ali mu svejedno nemojte progledati kroz prste.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u