Ljubav i seks

Ovo je prava istina o ženskoj ejakulaciji!

Objavljeno: 31.01.2015 | 09:59Izvor: Telegraf.rs

Ako ste se temeljno edukovali pornićima, sigurno znate za fenomen skvirtovanja. Ako ste probali da do ovakve vrste seksualnog vrhunca dođete u stvarnosti, najverovatnije vam to baš i nije pošlo za rukom, zar ne? Možda od sebe očekujete previše...

Nova studija objavljena u magazinu “Journal of Sexual Medicine” dokazala nam je svima da ženska ejakulacija zaista postoji, ali da ona nije ono što ste mislili da jeste.

Mnogi koji su uopšte verovali u žensku ejakulaciju, obično susmatrali da je to samo drugo ime za takozvani “skvirting”. Međutim, to je greška!

Istina je da postoji velika razlika između ženske ejakulacije i skvirtovanja i po kvalitetu tečnosti i po orgazmičkom iskustvu.

Ženska ejakulacija podrazumeva lučenje manje količine tečnosti po sastavu slične spermi iz ženske prostate, ako je žena ima (jer se čini da je ipak nemaju sve), dok skvirting, s druge strane, podrazumeva lučenje znatno veće količine tečnosti koja potiče iz bešike.

Dakle, skvirtovanje je veoma slično mokrenju iako se i od njega donekle razlikuje. Da skvirting dolazi iz bešike takođe je dokazano u ovoj studiji, kada je pregledom ultrazvukom primećeno da se prethodno puna bešika potpuno isprazni nakon skvirtovanja.

Što se tiče broja žena koje mogu da dožive bilo žensku ejakulaciju, bilo skvirtovanje, iako se ne zna tačan broj niti procenat, naučnici veruju da ih je između 10 i 54 odsto sposobno za jedno ili drugo, a tek neke su u stanju oba.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u