Ljubav i seks

Ove greške u seksu partner vam nikada neće oprostiti

Objavljeno: 26.07.2014 | 12:29Izvor: Super žena

Budite pažljive i izbegavajte ovakvo ponašanje dok gužvate postelju… U suprotnom, vaš partner će jedva čekati da se izvuče iz nje…

1. Pasivnost 

Zašto bi uvek muškarac morao da bude taj koji inicira seks? Vašu pasivnost bi mogao da protumači kao nezainteresovanost, a to vam, morate priznati, nije cilj. Pokažite mu da ga želite, ponudite mu nove stvari, iznenadite ga u spavaćoj sobi… 

2. Ne dozvolite da vas izgled ometa u uživanju 

Mislite li da je njemu bitno, dok se “valjate” u krevetu, to što imate nekoliko kilograma viška? Vaš celulit, pokoji nedostatak na telu su nebitni kada je uzbuđenje na vrhuncu. Muškarci ne vole nesigurne žene, već one koje pucaju od samopouzdanja. 

3. Recite mu šta vas pali 

Ćutanje je zlato! Da, ali to pravilo ne važi u seksu. Kako da zna šta očekujete od seksa s njim ako stalno ćutite? Morate biti otvorene, i bez ustezanja razgovarati o seksu s partnerom. Tako ćete sprečiti eventualne greške. 

4. Ne izbegavajte nove stvari u seksu 

Noviteti u seksu nisu loši i ne posmatrajte ih tako. Nemojte misliti da on predlaže nove stvari samo zato što mu je seks s vama dosadan. Naprotiv, njegova želja raste i želi da vam to pokaže. Vaše durenje i izbegavanje neće pomoći da se strast rasplamsa. 

Izvor: Index.hr
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u