Ljubav i seks

Ovako izgleda prava ljubav

Objavljeno: 30.10.2014 | 12:26Izvor: B92

Ako ste ovih dana na svom Tviter ili Fejsbuk nalogu ugledali fotografiju starijeg muškarca koji ruča u jednom kalifornijskom restoranu brze hrane, trebalo bi da znate priču iza ovog viralnog hita koji je dirnuo milione ljudi širom sveta.

Naime, na fotografiji koja se munjevito proširila društvenim mrežama nalazi se penzioner koji već pet godina sa sobom na ručak nosi fotografije preminule supruge s kojom je u braku proveo čak 55 godina. 

Znatiželjnicima koji su ga već nekoliko puta fotografisali i upitali ko je na slici, rekao je da je svoju srodnu dušu upoznao kad je imao samo 17 godina. 

Ušli su u vezu, ali on je uskoro mobilizovan. Kad se vratio sa ratišta, njegova se devojka sa roditeljima preselila iz Kalifornije, a on je sledećih 10 godina proveo tražeći je. 

Tokom poseta jednoj brijačnici otkrio je da je kći vlasnika brijačnice žena koju je toliko dugo tražio, a ubrzo je saznao da je i ona tražila njega. Zaprosio ju je i sledećih su 55 godina proveli u srećnom braku. 

Nažalost, njegova je voljena supruga preminula 2009. godine, a muškarac od tada svakog dana nosi barem jednu njenu fotografiju, obeležava njen rođendan i proslavlja godišnjice. 

Fotografiju je prvo objavila Madina Bashizaduah, a nakon što se sa njenog profila na Tviteru proširila društvenim mrežama i medijima, pojavile su se i druge fotografije onih koji su susreli starca i sa njim kratko porazgovarali. 

Iako bi priči s ovako malo detalja valjalo pristupiti s rezervom, ista se proširila medijima širom sveta, a nepoznati je penzioner postao pravi viralni hit.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u