Ljubav i seks

Ovako ćete znati da je vaša veza postala ozbiljna

Objavljeno: 18.09.2014 | 15:29Izvor: Telegraf.rs

Ne govorimo o veridbi ili izjavama ljubavi. Pričamo o trenucima koje ni ne primećujete, ali oni zauvek obeleže vezu i vaše srce

Postoje znaci kojima je jasno da veza postaje ozbiljna, poput upoznavanja roditelja ili zajedničkog useljenja.

No, postoje i oni mali, suptilni signali, koji takođe mogu biti jasni pokazatelji da više nije u pitanju puka zabava, već nešto konkretnije.

Prijatna tišina

Ne ona koja sledi nakon velike svađe, već ona kada podelite zajednički trenutak, u kom nisu potrebne nikakve reči, a svejedno vam je lepo.

Neprijatan podatak

I pritom ne mislimo na onaj koji ste ciljano hteli da mu otkijete, nego onaj koji vam je slučajno izleteo tokom razgovora i koji sigurno ne bi otkrili na prvom dejtu. Ni narednih 10.

Neplanirani dejtovi

Na početku svake veze, sve je uvek pomno isplanirano. Tako se planiraju izlasci na “in” mesta, sve u svrhu impresioniranja. Iako obožavamo i takve izlaske, i oni neplanirani, koji ne podrazumevaju nikakve posebne pripreme, puno govore. To je prelaz iz izlaženja kao aktivnosti u provođenje vremena zajedno, što svakako ima veću važnost.

Noć bez seksa

Prvi seks je važan trenutak, ali isto je tako i prva noć kad niste vodili ljubav, ali ste je proveli zajedno i bilo vam je lepo. Koliko god seks bio važan, i ovakve stvari itekako povezuju parove i pokazuju koliko su se zbližili.

Poslednji griz omiljene hrane

Kad umesto sebe, njime nagradite voljenu osobu. Sve je jasno, zar ne?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u