Ljubav i seks

OBRATITE PAŽNJU! Pet znakova da je muškarac dobar u SEKSU!

Objavljeno: 19.02.2017 | 11:39Izvor: medio.rs

Pronašli ste novog partnera i spremni da spavate sa njim. No kako možete znati hoće li vaš objekt požude i u stvarnosti dobiti peticu iz intimnog odnosa?

1. Ponaša se kao džentlmen

Otvara li vam vrata, pomogne vam da skinete kaput, seti se da vas pitati vas za vaš važan projekt na poslu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kada se ugase svetla.

2. Zna kako da vas dira

Dobar ljubavnik je onaj koji cini senzualnost i van spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nežno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimetno vas primi za ruku dok šećete znat će kako vas dirati po celom telu. Takođe, ova stvar obećava da ćete imati dobar seks.

3. Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je verovatno da tip muškarca pričajmo sad malo o mom autu neće biti netko s kime ćete hteti ponoviti seks, ako do njega uopće dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju...

4. Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vredni čekanja. Stoga, ako vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte misliti da vas odbija, već znajte da vas želi bolje upoznati kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

5. Uz njega se osećate predivnom

Muškarac uz kojega ćete se u krevetu osećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima te će pohvaliti svaku sitnicu koju primeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija obećava savršen seks.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u