Ljubav i seks

Nećete verovati šta sve muškarcima smeta u seksu!

Objavljeno: 01.09.2014 | 21:37Izvor: Telegraf.rs

Ako ste mislili da vama svašta smeta, svratite na mušku stranu i vidite šta njih sve nervira u krevetu. Nećete verovati koliko su izbirljivi

Muški strah u seksu je mnogo veći nego ženski. Verujte nam. Bez obzira na to koliko muškarci žele da se osećaju kao da su zvezde ličnog porno filma, obično je potpuno drugačije.

Evo koja su najveća muška razočaranja u seksu.

Igračke za seks

Sve igračke za seks na neki način kao da vrše pravi nokaut na muškost. Kako se uopšte mogu nadmetati sa povećim vibrirajućim i rotirajućim silikonskim penisom koji ima više brzina?!

Preuranjena ejakulacija

Jedan od najvećih strahova muškaraca koji to često žele da prikriju. Vrlo je moguće da će on prilikom seksa reći da mu se to nikada pre nije dogodilo, ali preuranjena ejakulacija se događa stalno i to mnogim muškarcima predstavlja problem.

To bi bilo to?

Nije poželjno da žena nakon seksa pita: “To je to?”. Pa niste s njim u krevetu zbog mađioničarskih trikova.

Muke prilikom oralnog seksa

Nema ništa manje seksi od prisilnog osmeha i ispiranja usta nakon što je žena muškarcu pružila oralni seks. Oni to ne žele da vide, žele da i vi u tome uživate.

Kondomi

Oni štite od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti, ali većina muškaraca prezire kondome i ne žele da upražnjavaju seks sa njim. Ali, ipak to rade.

Seks u tišini

Muškarcima treba ohrabrenje. Seks bez ikakvih zvukova može biti vrlo čudan, a muškarci smatraju da je glas devojke smernica da znaju da li su na pravom putu.

Previše buke

Postoji uzdisanje iz užitka i zavijanje koje zvuči kao ranjeni jelen u šumi. Ovo drugo nije poželjno.

Veličina nije važna

Nemojte govoriti da veličina nije važna. Naravno da je važna! Možda nije ključna za seks, ali muškarac koji ima veći penis osećaće se deset puta bolje kao muškarac.

Još, još, još!

Ne ide to tek tako. Nakon što muškarac postigne orgazam potrebna mu je pauza da bi opet bio spreman.

(Cosmopolitan)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u