Ljubav i seks

Muški postupci zbog kojih bismo radije da umremo same: Zbog ovoga žene često zažale što nisu lezbijke

Objavljeno: 20.03.2017 | 10:25Izvor: medio.rs

Nije lako razumeti muškarce, pogotovo ako si već duže sama i želiš da nađeš dečka. Možda si izašla iz duge veze i rešila da se opet baciš u promet. Najgore je kad shvatiš da toliko dugo nisi izašla na dejt da su se u međuvremenu pravila igre promenila…

Postoje neke stvari koje muškarci danas često rade na dejtovima i oko njih, a koje uvek, ali ama baš uvek mogu da ubiju želju u tebi da ikad više i pogledaš neko muško.

Kad ovo frajer uradi, prosto poželimo da se zamonašimo, ili zažalimo što nismo lezbijke:

Nisu istrajni

Ako kažeš da ćeš zvati, onda pozovi. Nemoj da obećavaš nešto što nemaš nameru da ispuniš, ili nisi siguran da želiš da uradiš. Kad god kažeš da ćeš nešto uraditi, a to ne uradiš ispadaš prevarant i lažov. Žene preziru ovo, jer im muškarci na taj način bukvalno kradu od života.

Nejasno se postavljaju

Da li ste se ikad zapitali da li postoji opravdan razlog zašto žene ovih dana sve previše analiziraju? “Šta je on mislio kada mi je rekao…” je pitanje koje se sve češće pojavljuje u razgovoru sa drugaricama.

Problem je u tome što su muškarci postali previše zatvoreni i oprezni, uvek bi da smuvaju ribu, ali da imaju i razrađen plan za bekstvo. Ženama ovo toliko ide na živce da sve češće odustaju od dejtinga i rešavaju da provedu život same i same i umru ako treba, samo da se ne zamlaćuju sa muškim nesigurnostima.

Ponašanje na društvenim mrežama

Nekad je važilo “Šta trezan misli, to pijan govori”. Danas frajeri jedno govore i rade na dejtu, a nešto sasvim drugo na društvenim mrežama. Pomislio bi čovek da svaki treći boluje od podvojene ličnosti, kad pogleda njegove aktivnosti na fejsu, instagramu…

Ne preuzimaju inicijativu

Koliko god da je žena jaka i nezavisna, od muškarca se ipak traži da bude muško. Muškarci koji se ponašaju kao snebivljiva mlada čine da nam materica uvene od muke.

Nemaju motivacije

Svi smo mi nekad bili povređeni i izigrani u životu. To nije razlog da prestanemo da tragamo i da se trudimo. Zar treba jednostavno da legnemo i umreno ako nam dve – tri veze nisu bile kako treba, ako nas neko prevari ili na bilo koji način izda? Kad muškarac u sebi ne može da nađe motivaciju, žena zaista malo tooga može da učini…

Nemaju običaj da zovu

Poruke su ok, ali nema ničeg seksepilnijeg za jednu ženu od toplog muškog glasa preko žice. Tipovi koje uporno mrzi da podignu slušalicu i okrenu broj, momentalno u ženskim očima padaju na nivo kišne gliste.

Prvo te otkači, pa te opet cima

Najgora vrsta ubedljivo. Dopisuju se sa ženama, vodaju ih na ručkove, večere, zovu, traže, cimaju, a onda jednostavno nestanu. Taman te prođe razočarenje, navala pitanja “Šta sam to pogrešno rekla/uradila?” Pomiriš se sa činjenicom da je tip kreten (možda čak i psihički bolesnik), kad eto ti njega ponovo. Javio se taman kad si prihvatila da od svega toga nema ništa.

Ne, to se jednostavno ne radi. Ako si kusao govno, jedi ga do kraja. Za ovakvo ponašanje nema oproštaja.

Izvor: besnopile.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u