Ljubav i seks

Muške dileme: Šta kad ljubav prođe?

Objavljeno: 19.09.2014 | 21:55Izvor: Novosti

Ako više niste zaljubljeni, poštenije je da raskinete vezu nego da trošite i njeno i svoje vreme. Ako je devojka i dalje zaljubljena u vas, raskid će je sigurno boleti, ali to nije razlog da odugovlačite i smišljate izgovore

Predstavnici jačeg pola nisu skloni raskidima, radije će čekati da devojka sama shvati da nešto nije u redu. Ili, još gore, namerno će se ponašati grozno kako bi je oterali. Ali, ako više niste zaljubljeni u partnerku, poštenije je da raskinete vezu nego da trošite i njeno i svoje vreme.

Ako je devojka i dalje zaljubljena u vas, raskid će je sigurno boleti, ali to nije razlog da budete kukavica, da odugovlačite i smišljate izgovore u želji da pronađete pravi način ili priliku da joj saopštite da je došao kraj. Budite iskreni i otvoreni, nemojte joj vređati inteligenciju klišeima poput "nije do tebe, do mene je".

Tako ćete možda umiriti svoju grižu savesti, ali i izgubiti njeno poštovanje jer niste imali hrabrosti da joj kažete istinu. Naravno, ne treba da budete bezosećajni, već da joj taktično saopštite pravi razlog zbog kog više ne želite da budete zajedno. 

Čak i ako bude povređena u prvom trenutku, kasnije će vam biti zahvalna, pogotovo ako joj skrenete pažnju na neko ponašanje koje vam nije prijalo.

Nemojte forsirati dalji odnos obećanjima da ćete zauvek ostati prijatelji, niti tražiti od nje da vam to obeća.

Vreme će pokazati da li i dalje želite i možete da se viđate isključivo na drugarskoj osnovi. Kada sve ovo uradite, ne dozvolite sebi da padnete na poslednjem koraku. Nemojte je zvati kad ste pijani ili usamljeni pričajući joj kako vam nedostaje. Budite dosledni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u