Ljubav i seks

MUŠKARCI: Pružite joj ovakav seks i biće zauvek vaša!

Objavljeno: 30.09.2014 | 17:21Izvor: Telegraf.rs

Muškarci i žene nemaju isti pogled na seks, kao što i njihova tela ne funkcionišu na isti način. Iako možda ne izgleda tako, nedostatak komunikacije često može da bude prepreka do obostranog zadovoljstva

Bez obzira na to koliko mislite da znate o seksu, i bez obzira na to što smatrate da ste odličan ljubavnik, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da u seksu budete još bolji.

Progovorite i postavljajte pitanja

Žalosno je što se mnogi muškarci i žene stide da otvoreno razgovaraju o seksu. Potrebno je s partnerkom razgovarati o tome šta volite i šta vas uzbuđuje. Niko nikome ne čita misli. Mnogi pogrešno protumače neke signale kad je seks u pitanju, a ako nema komunikacije teško da ćete imati kvalitetan seksualni život. Progovorite o tome šta volite i postavljajte partnerki pitanja kako bi saznali šta ona voli.

Činite drugima ono što biste voleli da drugi čine vama

Posvećenost i međusobno poštovanje ključ je za izgradnju sigurnog i udobnog prostora u kojem možete uživati u seksu. Niko ne bi treblo da očekuje seksualne usluge kao što su oralni seks ili analni seks ako i sam to nije u stanju da pruži. Teško je razumeti složenost ljudskog tela ili pružiti zadovoljstvo bez spremnosti za obostranim istraživanjem.

Seks nije jedini put do njenog uživanja

Poznato je da je muškarcima lakše da postignu orgazam nego ženama. Većina muškaraca ne može da izdrži dugo, ali ne bi trebalo računati na to da je seks jedini put do njenog uživanja. Ako ne možete da izdržite dovoljno dugo u seksu, a partnerka još nije došla do orgazma, mazite, ljubite, ližite… Koristite neke druge tehnike da biste je doveli do vrhunca. Pet minuta mnogim ženama jednostavno nije dovoljno.

Ako nije vlažna – nije spremna

I ženska tela, kao i muška, imaju prirodne reakcije na uzbuđenje. Ako pokušavate penetraciju sa ženom koja nije dovoljno vlažna, nećete uživati ni vi ni ona. Seks bi trebalo da se dogodi kad su oba tela spremna. Osim toga, i lubrikant može da pomogne.

Ne zamarajte se veličinom, fokusirajte se na tehniku

Bez obzira na veličinu penisa, svaki muškarac bi se trebalo da se fokusira na tehniku. Kao što nisu svi penisi iste veličine, tako nisu ni sve vagine. Dakle, mnogo je važnije kako koristite penis od toga koliki je.

Klitoris funkcioniše na tajanstvene načine

Klitoris je veoma osetljiv, sadrži najmanje 8.000 nervnih završetaka. Nije poželjna gruba stimulacija, snažan pritisak niti brzina. Bilo da koristite prste ili jezik, pratite partnerkin govor tela, i ne zaboravite na razgovor i pitanja. Možete joj ponuditi da se samozadovoljava, da sama stimuliše klitoris prstima dok vi gledate. Ona sigurno bolje zna kako se to radi i šta joj odgovara. Učite od nje!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u