Ljubav i seks

Muškarci priznali: Ovo su naše najveće greške

Objavljeno: 18.12.2014 | 01:17Izvor: medio.rs

Kažu da se najčešće kajemo zbog stvari koje nismo uradili. Ali postoje stvari koje smo uradili, a zbog kojih se takođe kajemo. Jedna od njih je izbor partnera za seks. Predstavljamo vam priču o pokajanjima muškaraca kada je u pitanju izbor prtnerki.

Žao mi je zbog udate prijateljice

- Dugo smo bili prijatelji, a spetljali smo se posle njene udaje. Oboje smo nastavili dalje, ali sada više ne pričamo. Znam da nema nazad, ali da mogu da vratim vreme, ne bih tako postupio nikako- kaže čitalac.

Spavao sam s prijateljicom dok je ona prekinula vezu

- Iako je bila njena zamiso, ali spavati sa prijateljicom dok je njena veza bila "na pauzi", bila je najveća greška. Ona se ubrzo pomirila sa dečkom, a naš odnos je postao više nego čudan- rekao je čitalac.

Nije trebalo da izgubim nevinost pre braka

- Najviše se kajem što sam nevinost izgubio pre braka. Tako sam ljudima davao deo sebe iako sam znao da ne mislim ništa ozbiljno dalje sa njima. Usput sam izgubio deo sebe.

Spavao sam sa bivšom devojkom mog prijatelja

-Spavao sam sa bivšom devojkom dobrog prijatelja, što mu je ona kasnije priznala. A naše prijateljstvo se završilo i to ne mogu sebi nikad oprostiti.

Žao mi je što sam seks shvatao previše ozbiljno

-Shvatao sam seks previše ozbiljno, a vrlo često nije imalo potrebe. Seks treba da bude zabavan, nema potrebe stvarati bilo kakav pritisak.

Ovo su anonimne ispovesti čitalaca  magazina "Womans Health".

Izvor: Profimedia.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u