Ljubav i seks

MUŠKARCI OTVORILI DUŠU Ako ovo radimo, od vas želimo samo seks!

Objavljeno: 01.10.2016 | 23:05Izvor: Alo!

Upustili ste se u vezu sa muškarcem, ali vam već neko vreme nije baš najjasnije da li on želi da bude u ljubavnoj vezi sa vama, ili mu služite "samo za krevet"....

Ukoliko je muškarcu bitan samo seks, on će vam to i pokazati. Mladići su otkrili kako se ponašaju prema devojkama sa kojima nemaju nameru da se upuštaju u ljubavnu vezu.

Primećuje samo vaš izgled

Ukoliko ne želi sa vama ozbiljnu vezu nikada neće pokazati interes za vašu karijeru, neće ceniti vašu inteligenciju, humor ili stavove, ali će zato će uvek da primeti ako ste "baš seksi u nekim pantalonama ili suknji". Iako svaka žena voli da dobije kompliment, pre ceni ako je muškarac poštuje zbog svih njenih kvaliteta. Muškarac koji vas ceni samo po izgledu nije u potrazi za vezom nego samo avanturom, piše Zadovoljna.hr.

Svaki razgovor poprima seksualnu notu

Bez obzira na to o kojoj temi razgovarate, on odmah nađe način da razgovor pretvori u verbalnu predigru. Nakon vaše priče o uspešnoj prezentaciji koju ste održali na poslu on samo komentariše kako klijenti sigurno nisu skidali oči sa vas jer ste prezgodni. Kad mu kažete da padate s nogu od umora i samo želite da se bacite pod tuš, on kaže da bi vam rado oprao leđa. Nema ništa loše u malim seksi upadicama, ali samo ako nisu deo baš svakog vašeg razgovora.

Nigde vas ne vodi

Sva vaša druženja događaju se unutar četiri zida i on nema nameru da vas izvede na večeru ili u bioskop. Njegova ideja satanka je sedenje na kauču i gledanje utakmice koju je on odabrao, a posvećuje vam se samo kada pokažete želju za fizičkim kontaktom.

Ljute se ako odbijete seks

Svi ponekad imamo loš dan i nije nam do ničega, a kamoli do seksa. Muškarac koji ima iskrene namere prema vama će to razumeti, i neće vas siliti na seksualni odnos i definitivno se neće naljutiti ako ga odbijete. Međutim, muškarac koji je s vama samo zbog seksa ponašaće se uvređeno ako mu kažete "ne" i pokušaće da vas nagovori barem na "brzinsku akciju".

Nema predigre

Ukoliko se muškarac odmah baca na "glavni čin" u spavaćoj sobi to je znak da je zainteresovan samo za seksualnu vezu bez dubljeg povezivanja.

Ne interesuju ga vaši prijatelji

Muškarac koji želi da vas vidi samo u krevetu, neće želeti da zna detalje iz vašeg života! Samim tim, neće hteti da upoznaje vaše prijatelje, i neće ga interesovati gde radite, kako vam se zove sestra ili od koliko članova se sastoji vaša porodica.

Uvek je zauzet i uvek ima izgovore

Na vaše SMS poruke i predloge da se nađete odgovara neodređeno. Njegovi odgovori uključuju sve od fraze videćemo preko možda do imam nekih neodložnih obaveza ako mu nudite varijante u kojima ćete biti obučeni.

Ne mogu kod tebe, dođi ti do mene

Ovakav muškarac ne želi da uđe u vaš dom, i zove vas isključivo kod njega. Na taj način može da kontroliše vreme i mesto susreta, kao i to koliko ćete se zadržati. Čak iako vam dopusti da ostanete preko noći tu i tamo, nikad vam ne napravi doručak ili skuva kavu.

Ne ostavljaj mi četkicu za zube!

Dobar deo meseca proveli ste u njegovom stanu, ali ne sme ni da vam padne napamet da svoju četkicu za zube ostavite u kupatilu, jer odmah reži! Čak i kada ste pokušali da ostavite koji komad garderobe u njegovom stanu, svaki put vas je podsetio "da ne zaboravite duks da odnesete kući".

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u