Ljubav i seks

MUŠKARCI OTKRIVAJU šta misle o odglumljenom orgazmu

Objavljeno: 07.04.2017 | 17:36Izvor: medio.rs

Verovatno da nema žene koja bar jednom u životu nije odglumila orgazam. Bezbroj istraživanja je o tome rađeno, a najčršći razlog zbog koga se lepše polovine odlučuju na glumu jeste da bi muškarci više uživali. Šta o tome misli jači pol?

 - Volim žene koje otvoreno razgovaraju o seksu. Znam da nijednoj devojci nije lako da se opusti, ali više volim one koje kažu da ne mogu da dožive vrhunac, nego kada glume orgazam. Imao sam devojku koja je bila potpuno iskrena i odnos nam se sa vremenom poboljšavao baš zbog toga, inače bi seks bio mnogo lošiji da se pretvarala u krevetu - Milan (26). 

 - Imao sam devojku koja je glumila orgazam, kada sam to počeo da primećujem, bilo joj je jako neprijatno, a meni je bilo kasnije teže, jer sam sumnjao da svaki put glumi orgazam. Nema ništa loše u tome da kaže da nije inspirisana - Miloš (30). 


 - Što je toliko teško priznati da seks nije bio dobar? Šta ja imam od toga da glumi? To mi je najveća glupost koju žena može da uradi - Nikola (23). 


 - Meni bude svaki put odlično, a da li se ona pretvara ili ne ne želim da razmišljam. ako stvarno ne doživljava vrhunac, valjda će biti toliko fer da to i kaže -  Stefan (35).

INFORMER


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u