Ljubav i seks

Momci, s ovih 5 tipova žena se baš i nećete usrećiti!

Objavljeno: 17.08.2015 | 09:25Izvor: Telegraf.rs

Ženin početni stav sa kojim nastupa kada joj se obratite i počnete da joj se udvarate, može mnogo da vam kaže o tome kakva vas veza sa njom čeka

Muškarci se sve češće žale na to da su žene nepristupačne, nezainteresovane i da ostavljaju utisak “ledenih kraljica” kojima je teško prići.

Naravno, nisu sve takve, ali pitanje je kako da prepoznate da li se ispod “fasade” krije još kompleksnija, nadmena osoba ili se radi o prijatnoj i ljupkoj ženi.

Evo koje sitnice već na prvu loptu mogu da vam budu dobra smernica.

Nisi me vredan

Muškarac ne može mnogo da učini ako naiđe na ženu koja u startu ima unapred projektovanu sliku idealnog muškarca kakvog bi ona želela zbog čega njega, kao i sve druge koji se u tu sliku ne uklapaju, potcenjuje. Bez obzira koliko je zainteresovan za nju, njemu će pre ili kasnije sigurno zasmetati njen nadmenistav koji je posledica uverenja da zaslužuje Gospodina Savršenog.

Živimo u različitim gradovima

Iako je drugačija od ostalih, ovakva nedostupnost jednako je frustrirajuća kao i ona mentalna. Zbog nedostatka fizičkog kontakta žena će “vapiti” za pisanjem romantičnih sms-ova, telefonskim pozivima i slanjem duhovitih stikera na Viberu. Uprkos obostranom trudu, veza na daljinu brzo sagori zbog nemogućnosti da se realizuju želje.

Izašla sam iz loše veze

Među nedostupnim ženama često se kriju povređene i uplašene duše koje nose neka loša iskustva pa im je odbojnost prema muškarcima odbrambeni mehanizam za potencijalna nova razočaranja. Svakoj patnji i bolu treba vreme, pa ni sa propalim vezama nije drugačije. Ako je žena nedavno izašla iz loše veze, ona još nije prava osoba za zdrav odnos pa je bolje da je zaobiđete ili sačekate još neko vreme.

Ne želim stalnu vezu

Kao što postoje muškarci koji ne žele obaveze i stege, postoje i takve žene. Veza u kojoj partneri sve dele i planiraju zajedno njoj ne odgovara, nju to sputava, ne inspiriše je… Ukoliko ste stabilan i samouveren muškarac koji ne pada u paranoje svaki put kad ne vidi ili ne čuju svoju lepšu polovinu duže od 24 sata, onda možda pokušajte. U suprotnom, nećete se usrećiti sa ovakvom ženom.

Čudna sam

Mnoge žene za sobom nose neke repove prošlosti, imaju tajne, neobične navike koje ne vole da dele sa ostalima. Ponekad su to trivijalnosti, a ponekad teže “svarljive” stvari. Takve žene su se možda već nekome otvorile i naišle na odbijanje pa je sve to rezultiralo podizanjem zida. Ipak, za jednu takvu će vam trebati mnogo više truda i napora bez garancije da će ona uspeti da skine svj hladni štit i da se ogoli pred vama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u