Ljubav i seks

MALI PENIS JE PROBLEM? Žene KONAČNO iskreno odgovorile koliko im je veličina bitna!

Objavljeno: 25.04.2017 | 12:50Izvor: Kurir

Dame kažu da veličina nije problem, ali situacija sa malim penisom nikako nije "srećno rešenje".

Tu se ne nameće fiziološka, već emotivna i psihička problematika koja je nametnuta muškarcima koji nisu baš toliko obdareni. Oni često padaju u krize zbog toga i imaju frustracije- što je veći deo problema od malog penisa.

Jelena (28)

Nisam osoba koja obožava velike penise, naprotiv - volim normalnu veličinu. Samo jednom sam se susrela sa esktremno malim penisom, bilo je jako neprijatno zbog dečka. On je primetio i više nije bilo govora o seksu. Bilo nam je teško oboma.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

MIla (35)

Imala sam svakakve frajere, dvojicu sa poprilično malim penisom. Jedan nije uopšte imao problem sa tim, imali smo sjajan seks. Drugi je bio toliko nesiguran u sebe iako mu ja nikada ništa nisam rekla, da je seks bio grozan.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Suzana (39)

Meni se to dogodilo sa frajerom u koga sam bila zaljubljena pet godina. Čekala sam ga i sanjala o trenutku kad ću napokon biti s njim, a kada smo došli do seksa potonuli su svi moji snovi. Srećom, frajer je bio totalni kreten koji se nakon seksa više nije javio, a meni je ostala uspomena kojoj se dan danas smejem sa prijateljicama.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Ana (32)

Jako mali penis bi mi smetao. I oni nas gledaju kroz delove tela, tako da ne mogu da kažem da je to nebitno. Ali, bolje mali penis nego veliki kreten.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Milena (42)

Zaista je sve stvar percepcije. Nije problem što neko ima ili nema, nego kako se nosi sa tim. Imam iskustva sa takvim muškarcem, i teže je bilo njemu, nego meni. Kao da je osećao potrebu da se pravda, da objašnjava, što je van pameti.

Foto: Profimedia

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u