Ljubav i seks

Ljubavni saveti kojih se trebate pridržavati ako želite sretnu vezu

Objavljeno: 15.09.2014 | 08:05Izvor: medio.rs

Kako biste zadržali kraj sebe muškarca za kojeg smatrate da je onaj pravi, morate da sledite nekoliko saveta koje su vam ponudile žene koje su u tome uspele. Koji su to saveti i na koji način ih trebate primeniti, pročitajte u nastavku teksta.

1. Nikako ne smete da zamišljate savšenog muškarca i da tražite baš takvog, jer smo sigurni da ga nikada nećete naći. Može da bude sličan onom što ste vi zamislili, ali nikada ne može da bude savršen. Princ iz bajke ne postoji i zato se pomirite sa tim.

2. Nikada ne smete da gledate samo partnerove mane. Morate znati da niko nije savršen i zato prihvatite muškarca onakvog kakav on zaista jeste.

3. Ne smete da patite zbog bivše ljubavi. Ako ste raskinuli neku vezu vreme je da prošlost ostavite iza sebe i da gledate u budućnost. Nikada ne smete razmišljati da će vam se ista sudbina ponoviti i sa sadašnjim partnerom.

4. U vezi nikada ne smete da zapostavite sebe i život koji ste imali prije nego je ta veza počela. Vodite računa o tome da ni jedan mušlarac ne voli da mu budete prilepak, pa se u skladu sa tim i ponašajte.

Izvor: Ljepota.ba


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u