Ljubav i seks

LEZBO-SEKS IZ PRVE RUKE: Evo šta moja draga i ja radimo u krevetu (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.2015 | 15:27Izvor: Telegraf.rs

- Ja sam strastvena lezbijka koja voli svoju devojku i koja će je u dva sata ujutru poljubiti u međunožje, bez izvinjenja bez zadrške i bez davanja - otkriva Zara, bez dlake na jeziku

Zara Beri je hrabro progovorila o seksualnoj stvarnosti lezbijske zajednice i odgovorila na pitanja koja su mnogima pala na pamet, ali retki su se usudili da ih izgovore naglas. Zara kaže da mnogi imaju privatnost u svom krevetu, ali ona je oduvek bila “otvorena knjiga” i nije joj nimalo neprijatno da priča o svojoj intimi. Iako, priznaje, nije uvek bilo tako.

Ja sam strastvena lezbijka koja voli svoju devojku i koja će je u dva sata ujutru poljubiti u međunožje, bez izvinjenja bez zadrške i bez davanja. Nisam ni ja u početku sve znala, učila sam kroz pokušaje i greške i bilo mi je nekako neprijatno da pitam druge za njihova iskustva. Ali, rekla sam sama sebi, dođavola, pa sad je 2015. godina, a mi se još uvek stidimo da govorimo o seksu – ispričala je Zara pa odgovorila na deset pitanja o lezbijskom seksu.

Šta se uopšte računa kao seks u lezbijskoj zajednici?

Možete da pitate šest različitih lezbijki što je lezbijski seks i dobićete šest različitih odgovora. Moja prijateljica Džeki kaže da je to penetracija prstima i dildom, a za Sali je seks ako joj partnerka sedi na licu. Lisa je odgovorila mudro: “Znaćete da je seks ako dođe do njega”.

Kako je upotreba dilda drugačija sa ženom u odnosu na muškarca?

Milion puta sam čula komentare tipa: “Zašto lezbejke ne iskoriste pravog muškarca, a ne dildo?”. Mene strašno privlači žensko telo, a njegov miris me jako uzbuđuje. Muškarci i žene imaju različite mirise tela, oni ljube drugačije, drugačijeg su ukusa, drugačije se kreću itd. Recimo, dlakava muška prsa su mi jednostavno odbojna dok me ženske grudi uzbuđuju. Ja ne želim penis, a dildo to ni nije. To je seks igračka uz koju mogu da se osećam fantastično.

Kako nedostatak dodira penisa i vagine utiče na emocionalnu vezu?

Pre nego što sam prešla “na drugu stranu”, imala sam seksualne odnose s muškarcima. Ali, za mene je seks sa ženama mnogo intenzivniji. Žene nemaju penis koji guraju unutra – van već moraju malo više da se potrude. Emocionalna veza tokom seksa sa ženom ide u neke nove visine jer međusobno upoznajemo naša tela rukama i ustima.

Šta je to tačno “scissoring” (scissors – makaze)?

O, to je jedno divno, veličanstveno umeće. To je lezbejski seksualni čin u kojem obe partnerke rašire svoje noge, pritisnu vagine jednu o drugu i trljaju međusobno klitorise sve dok ne dođu do orgazma. Kinezi to zovu “poliranje ogledala”, a u Srednjoj Americi “pravljenje tortilje”. Ali, to nije jedini način da imamo seksualni odnos, ima ih još puno.

Postoje li rodne uloge u vezi, jedna ima mušku, a druga žensku?

Ovo je osetljivo pitanje, vrlo osetljivo. Ja bih rekla da to zavisi od para. Definitivno postoje neke veze u kojima jedna partnerka preuzima mušku ulogu, a druga više žensku. Neke se osećaju prijatnije u tradicionalno muškoj ulozi, a druge u ženskoj. Ali, ponekad je to teško definisati. Na primer, ja volim da ukrašavam dom, kupujem cveće, a obe te navike smatraju se tipično ženskim. Ipak, volim ponekad i da kontrolišem, da izaberem restoran, naručim vino, što je više muška osobina.

Printskrin:YouTube/Don Bango

Printskrin:YouTube/Don Bango

Ko prvi dođe do orgazma?

Ja.

Da li tvoja partnerka intuitivno zna kako da dođeš do orgazma?

Shvatila sam da su žene neverovatno nesebični ljubavnici. Mi smo vrlo intuitivne u pružanju orgazama jer znamo što žene vole, a muškarci to ne mogu da shvate.

Uživaš li u lezbijskim pornićima?

Ne. Mislim da su takvi pornići smešni i nimalo ne predstavljaju realan lezbijski odnos. Zapravo, saznala sam da su najstrastveniji gledaoci takve pornografije zapravo heteroseksualne žene. Zanimljivo, zar ne?

Foto: Imgur/Atova

Foto: Imgur/Atova

Da li lezbijke nose seksi donji veš?

Neke lezbijke nose sportske brushaltere, neke puš ap grudnjake, a neke ih uopšte ne nose. Ali, reći ću jednu stvar, mi želimo da uzbudimo partnerku kao što bi svaka devojka svog dečka. Nikad nisam pomislila da smo obe lezbijke pa zbog toga ne moram previše da se trudim. Želim da budem najseksipilnija za moju partnerku.

Lezbijke s dugim noktima?

Mi obično imamo kratke nokte jer koristimo prste dosta kod seksa. Ali, ako partnerka ne voli penetraciju prstima, tad su dugi nokti ok. Samo morate da pazite da koristite samo jagodice dok partnerki stimulišete klitoris.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u