Ljubav i seks

Konačno otkriveno koliko često parovi vode ljubav

Objavljeno: 24.04.2014 | 11:41Izvor: Super žena

Koliko puta ste se zapitali koliko često drugi parovi vode ljubav i koliko je puta nedeljno normalno imati seks, a da niste zapali u običnu rutinu? Jedan američki doktor za seksualno zdravlje otkriva koliko parovi često vode ljubav...

Kako kaže najnovije istraživanje parovi koji su u braku ili dugogodišnjim vezama imaju odnose u proseku dva do tri puta nedeljno. 

Još jedan podatak je vrlo interesantan, a to je da prosečan muškarac doživi orgazam za dva minuta od početka odnosa što je i suviše brzo za njegovu partnerku. Jednoj ženi potrebno je od pet do sedam minuta za postizanje orgazma. 

Parovi u mlađem dobu čak smatraju da je normalno voditi ljubav i po nekoliko puta na dan, dok parovi preko 20 godina starosti imaju odnose jednom u tri dana. S godinama seksualna aktivnost opada, pa parovi između 30 i 50 godina vode ljubav jedno nedeljno, dok posle pedesete i manje od jednom nedeljno. 

Najučestaliji seks je definitivno na početku veze kada su parovi seksualno aktivni čak svaki dan.

Ipak ne treba generalizovati ovakve stvari, jer svaki par je za sebe i ima različite afinitete i potrebe. Tako je nekome potrebno više seksa dok drugi uživaju više u nekim drugim stvarima. Normalan broj je onaj koji vama najviše odgovara. 

Koliko često vi vodite ljubav? 

Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u