Ljubav i seks

Koje su to žene bitne u životu svakog muškarca?

Objavljeno: 23.08.2014 | 19:05Izvor: medio.rs

Svaki muškarac u svom životu ima žene koje nikada neće moći zaboraviti i koje će predstavljati važan faktor u njegovom životu.

Svaka mama ima važnu ulogu u sinovom životu, pa ako je i njemu mama bitna u životu nemojte brinuti, jer onda bar znate da je dobar prema porodici. Ukoliko vaš dragi slepo veruje svojoj mami  i ne može nijednu odluku u životu doneti bez nje, porazgovarajte sa njim. Ako mislite da ga možete promeniti i okrenuti na svoju ruku, varate se. Ako on stvarno slepo sluša svoju mamu dobro se zamislite i recite mu da vi želite živeti po svom, a ne po njenom.

Vaš dragi je i pre vas imao život, pa tako svaka prijateljica koja se nađe u njegovom životu, predstavlja trn u oku svake žene. Uvek postoji sumnja da li su oni stvarno samo prijatelji ili tu ima nešto više. Ako vas to muči, zamolite svog dragog da vas upozna sa njom i pogledajte malo kako se oni ponašaju jedno prema drugom kada su zajedno.

Htele vi ili ne, muškarci će uvek gledati zgodne žene na ulici, na plaži, na televiziji, ... Pomirite se s tim da vaš muškarac neće celi život gledati samo vas i da mora bar ponekad pogledati neku drugu zgodnu ženu, ali to ne znači da vas vara.

Izvor: Ljepota.ba


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u