Ljubav i seks

Kako da se izvučete kad vam nije do seksa?

Objavljeno: 22.11.2014 | 14:56Izvor: Telegraf.rs

Vaš muškarac bi seks, ali vi ste jednostavno preumorni za akciju. Evo kako da najbezbolnije rešite ovaj problem

Kad su seksualni apetiti u pitanju, stvari nikad nisu jednostavne i usklađene među partnerima. Ponekad se vama vodi ljubav, a njemu ne. Nekad je njemu do seksa, a vi biste radije spavali.

Zato, donosimo vam nekoliko efektnih načina da se izbegavanje seksa ne pretvori u svađu.

Ispričajte mu svoj dan

Muškarci ponekad nisu svesni koliko njihova draga ima obaveza. Ako krenete da mu ih nabrajate ili će vas totalno shvatiti i priviti u nežni zagrljaj ili, u najgorem slučaju, zaspati dok vas sluša.

Zamolite ga da vas izmasira

Kad ste baš premoreni i napeti, masaža može da vam pomogne da se opustite. E sad, da li ćete odmah zaspati ili će vaše telo to shvatiti kao uvod u predigru – zavisi od količine umora.

Podelite poslove

Ovo jeste donekle jedna vrsta ucene, ali ponekad zaista nema druge. Ukoliko ravnomerno među sobom rasporedite kućne obaveze, veća je šansa da ćete, umesto da zaspite kao top, biti baš raspoloženi za vrući seks.

Ponekad je i maženje okej

Ako mu je stvarno stalo do vas, stalo mu je i da ostvari s vama bliskost. Zato, sigurno neće odbiti da se sklupčate jedno uz drugo, češkate i mazite, sve dok mirno ne zaspite. Zna on da ćete mu sve nadoknaditi narednog jutra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u