Ljubav i seks

Izađite iz prijateljske zone

Objavljeno: 28.12.2014 | 14:47Izvor: Novosti

Pokušavate da se zbližite sa onom koja vam se dopada, radite sve da joj se dodvorite, a onda vam ona jednog dana kaže kako ste divan drug, da ste joj nešto poput brata!

Frajeri često upadaju u prijateljsku zonu, jer devojci predugo ne stavljaju do znanja šta im se mota po glavi. Ako na vreme želite da izbegnete ovu klopku, pomno pročitajte sledeće redove:

- Budite joj drug, ali se ne ponašajte kao i ostali njeni prijatelji. Ne pričajte satima o njenim životnim problemima.

- Razgovarajte o mestima na kojima je bila, o filmovima koje je odgledala, planovima za vikend. Znači, pričajte o svemu onome o čemu biste pričali da ste na sastanku i osetiće hemiju!

- Ako ste u većem društvu pričajte s njom samo kad morate. Kad ostanete sami upotrebite sav svoj šarm da je zadivite. Ako neko od prijatelja ponovo dođe do vas recite nešto poput- "e taman kad sam mislio da ćemo biti malo sami, dođe ovaj" i glasno se nasmejte. Pitaće se da li se šalite ili ste ozbiljni. Sve u svemu, crv sumnje će početi da "radi".

- Uputite joj kompliment kad god zaslužuje. Recite joj da izgleda seksi u novim farmericama. Ako vas uhvati da buljite u nju, samo se nasmejte, izvinite i recite da niste mogli da odolite. Sa nekoliko seksi zabavnih opaski, nikada nećete upasti u prijateljsku zonu.

- Kad ste zajedno, ponašajte se kao da vam je devojka. Uhvatite je za ruku dok prelazite ulicu, otvorite joj ulazna vrata... Neka se oseća kao kraljica kad ste zajedno,a kad ste u društvu izbegavajte ovaj "specijalni tretman".

- Negde u toku razgovora pitajte je da izađe sa vama i brzo promenite temu. Izgledaće kao da se šalite, ali će to biti dovoljno da se zapita želite li da se zabavljate s njom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u