Ljubav i seks

Ispovest medicinske sestre: Imala sam seks u prijemnoj ambulanti i nikad mi u životu nije bilo bolje

Objavljeno: 02.12.2016 | 23:01Izvor: Blic

Medicinska sestra sam i već 25 godina radim u Hitnoj službi jedne gradske bolnice u unutrašnjosti. Imam 45 godina, skladan brak i dvoje preslatke dece.

Moj život je doskoro bio vrlo monoton. Kuća, deca, muž, rintanje od jutra do mraka.Sve dok u našu malu čaršiju nije stigao mlad doktor, hirurg. Visok, lep, muževan.Moje koleginice umalo da se pobiju koja će da radi s njim u smeni.

Strašno je koliko su mi bile smešne dok sam ih gledala kako mu se otvoreno nabacuju, crvene dok pričaju s njim, zamuckuju. Bože, mislila sam, koliko su neozbiljne. A on, kao paun. Svestan sebe i utiska koji ostavlja na žene, šepurio se bolničkim hodnicima do besvesti.

Trudila sam se da ga ignorišem. Na sreću, od svojih koleginica nisam ni mogla da dođem na red da radim s njim u noćnoj smeni. Ponekad, kada bismo se slučajno našli u istoj prostoriji, osećala sam njegov pogled na sebi. Bezobrazan. Umišljaš, govorila sam sebi i gledala da na to zaboravim.

Pred kraj prošle godine koleginica Sanja se iznenada razbolela. Pozvala me i zamolila da je zamenim u trećoj smeni. Prihvatila sam bez razmišljanja. Kada sam uveče došla na posao imala sam šta da vidim. Gospodin Doca bio je sa mnom u smeni. U prijemnoj ambulanti nije bilo neke gužve te noći.

Ne znam kako smo počeli da ćaskamo o svemu. I zamislite, prijalo mi je. Osećala sam neku čudnu jezu. Ovaj čovek me privlači kao niko do sada, pomislih.

Već u sledećem trenutku sam osetila njegove usne na svojim. Videla sam mu u očima da i on oseća isto. Drhtali smo.

Poslednje čega se sećam jeste trenutak kada mi je otkopčao mantil. Gaćice su za tren bile na podu. A onda je sve prestalo. Vreme, ceo moj život je stao. Ništa nije bilo važno osim njegovih dodira. Bio je to najbolji seks u mom životu. Baš tu u prijemnoj ambulanti. I nije bio poslednji. Vrtlog naše strasti je iz dana u dan sve jači.

I dalje sam uzorna majka, domaćica, ćerka, komšinica. Tek ponekad, pretvaram se u ženu koja izgubi razum čim je Doca dodirne.

Ovo je moja tajna i moje drugo ja. Lako sam prihvatila da živim sa tim.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u