Ljubav i seks

HOT TRIK! Ako OVDE pipnete ženu, doživeće orgazam ODMAH!

Objavljeno: 06.05.2016 | 20:33Izvor: medio.rs

Svaka dama ima svoje omiljene erogene zone, ali ovo je tačka kojoj nijedna žena ne može da odoli a da se ne napali

Erogene zone su, zna se, mesta na telu koja su pogodna za seksualno nadraživanje. Mnoge od njih su individualne, drugim rečima, svako se pali na različite stvari, ali, ipak, postoje neke univerzalne zone gde će samo jedan dodir dovesti ženu do ludila.

I muškarci i žene ih imaju dosta, ali nedavno istraživanje sprovedeno na čak 2.000 žena, otkrilo je onu svakako najpopularniju, a to je područje oko bradavica, koje je ubedljivo osvojilo prvo mesto.

Čak je 39 odsto žena izjavilo da je to područje na kojem žele da se muške ruke najduže zadrže, a odmah iza toga je vrat, tačnije njegova unutrašnja strana, za koju se odlučilo 28 posto pripadnica lepšeg pola.

Oko 17 odsto njih odlučilo se za unutrašnju stranu bedara, a njih 10 odsto za uši. Osim toga, njih 6 odsto izjavilo je kako imaju svoja mesta, koja su se svrstala u grupu "ostalo", no nisu otkrivale o kojima se tačno radi.

A kad smo kod bradavica, ove informacije će vas sigurno zanimati.

Toplota dovodi krv na površinu kože, što čini bradavice osetljivijima na dodir. Takođe, navodno je najosetljiviji deo tvoje bradavice, područje tačno iznad nje. Kad bi one bile sat, to bi bio prostor između 10 i 14 sati.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u