Ljubav i seks

Greške koje će uništiti svaku vezu

Objavljeno: 15.09.2014 | 08:05Izvor: medio.rs

Za prekid veze uglavnom krivimo drugu stranu, ali stanite malo i zapitajte se da li ste možda vi ti koji grešite u vezama. Pronašli smo greške koje će uništiti svaku vezu, pa pokušajte da ih izbegavate.

Ako se pretvarate da je u vašoj vezi sve u redu, a nije, to je jedna od grešaka koja će uništiti vezu, jer suprotni pol ne može da pročita vaše misli, a vi se ljutite zbog toga.

Niko ne voli da ga kritikuju, pa bez obzira što će partner prećutati vašu kritiku, kada vas ostavi nemojte žaliti.

Komunikacija je jako bitna u svakoj vezi, ali ako je ona nejasna to je isto kao i da je nema. Kada razgovarate sa partnerom nemojte okolišati, već recite šta vas zaista muči.

Ne mora vaš partner da zna sve o vašim bivšim vezama. Neke stvari morate da zadržite i za sebe, bez obzira da li su lepe ili ružne. Za takve razgovore postoje prijateljice.

Nemojte zanemarivati svog partnera. Potrudite se da mu svaki dan pokažete da vam je stalo do njega. Dovoljne su sitnice kako bi se on osećao posebnim.

Vezu ne čini jedna osoba, već dvoje ljudi. Prema tome ne možete vi sami da određujete u kojem smeru će ići vaša veza. Morate učestvovati zajedno u odlukama, inače će vaša veza biti osuđena na propast.

Ako vaš dragi ima neke slabe tačke za koje vi znate, nikada ne smete da ih iskoristite u svoju korist kako biste ga osramotili. On vam to nikada neće oprostiti niti zaboraviti, a čak šta više, možete očekivati i da će vas ubrzo napusti.

Izvor: Ljepota.ba


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u