Ljubav i seks

Frizura otkriva kakvi ste u krevetu

Objavljeno: 22.10.2014 | 10:07Izvor: 24sata.rs

Stručnjaci su se "pozabavili" ženskim frizurama i otkrili vezu između seksualnih želja i načina obuzdavanja kose.

Konjski rep 

Žene koje nose repić iznenađujuće su vruće u krevetu. Pomeranje kose s očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci. 

Seksi savet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako da zapalite nekoliko sveća i usporite akciju pre seksa i tokom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri pre vatrene kulminacije! 

Uvek besprekorno počešljana i uređena 

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu pa partneru retko dopuštate da preuzme inicijativu. 

Seksi savet: Ako uvek imate kontrolu, to vas može sprečiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se! 

Divlja i raspuštena 

To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet. 

Seksi savet: Volite da prolazite prstima kroz kosu? To često znači da biste želeli to isto da uradite svom partneru. Dakle, dirajte ga gde god želite - on će vam vratiti istom merom! 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u