Ljubav i seks

FENOMENALNE POZE U SEKSU: Danima kada se osećate LENJI, one su IDEALNE za vas!

Objavljeno: 13.03.2017 | 22:55Izvor: Kurir

Dajte minimalac svog truda, a dobićete maksimalan užitak.

Ove poze odlične su za dane kada se osećate kao da vam nije ni do čega, ali ipak biste želeli da malo začinite odnos sa partnerom.

1. Licem u lice

Zamislite da zajedno gledate neku seriju (ili film) koja se je nekako dosadna... Zašto ne biste podigli atmosferu tako da mu se popnete u krilo i gledate seriju dok istovremeno vodite ljubav? Ne morate ni napustiti kauč.

ProfimediaProfimedia

2. Misionarska poza

Misionarska je najčešća poza s dobrim razlogom – velika intimnost, a i to je  odličan položaj za postizanje orgazma kod oba partnera. Za žene koje vole biti malo manje aktivne ova klasična poza svejedno je odlična zbog bliskosti i senzualnosti.

ProfimediaProfimedia

3. Žena na stomaku

Dogi stajl poza je takođe relativno jednostavna i nezahtevna za žene, a ovo je varijacija te popularne poze koja je još udobnija. Legnite na stomak, a ispod zdelice stavite jastuk ili smotani pokrivač.

ShutterstockShutterstock

4. Neko stoji, neko sedi

Ova poza neće biti prezahtevna ni za vas ni za njega, a oboje ćete jednako uživati! Uhvatite se u klinč u ovoj pozi ako imate visoki krevet ili na nekom čvršćem stolu. Sednite na rub kreveta ili stola, legnite podignite noge i uživajte!

ProfimediaProfimedia

5. Kašike

Ovo vam je omiljena poza u kojoj zajedno spavate? Pa zašto je ne biste pretvorili u omiljenu pozu za seks u trenucima kada ste oboje pomalo lenji? Samo legnite na bok i krenite u akciju.

ProfimediaProfimedia

6. Ples u krilu

Ova varijacija "plesa u krilu" dopušta vam da iskoristite svog partnera kao stolicu. Veoma seksi, napaljenu stolicu koja neće moći skinuti ruke s vas.

ProfimediaProfimedia

7. Mađioničar

Orgazam koji vam dragi može priuštiti u ovoj pozi definitivno je čaroban. A vi ne morate raditi apsolutno ništa – dakle, očigledno je za lenje dane.

Profimedia

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u