Ljubav i seks

Evo zašto treba da imate seks na prvom sastanku

Objavljeno: 29.11.2014 | 01:02Izvor: B92

Svaki ženski magazin, sajt za upoznavanje, majke prijatelji sve s kolena na koleno prenose kako nikada sa muškarcem ne treba da spavate na prvom sastanku. Dobar razlog, za to ne postoji ali zato postoji mnoštvo razloga zašto je seks na prvom sastanku i te kako poželjan.

Seksualna kompatibilnost 

Seks je veoma bitan deo svake veze, i zato je dobro da odmah na početku znate da li se slažete na ovom polju. Na primer, ako on ima neke čudne fetiše koji vama nikako nisu privlačni - onda nema potrebe ni da odlazite na drugi sastanak. 

S druge strane, ako vam je izuzetno dosadno na sastanku, a ipak vam se fizički jako dopada, seks je i u ovom slučaju dobra opcija. Jer taj momak može da vam bude novi drugar za seks! 

Veličina je važna? 

Pre nego što uložite svoje dragoceno vreme u tog čoveka, bitno je da se pozabavite istraživanjem terena. Kada vam se dopadne neki momak, jedna od prvih stvari na umu vam je svakako njegova veličina. Zato je najbolje da odmah na početku saznate sa čime imate posla. Tako ćete izbeći da, nakon više nedelja izlaženja i upoznavanja, završite razočarani onim što ste zatekli u pantalonama. 

Smanjite napetost 

Izlaženje, upoznavanje i muvanje je svakako zabavno, ali ne možete da poreknete da je i prilično neprijatno kada je na sve strane ta seksualna napetost. Zato ćete seksom na prvom sastanku to sve jednostavno rešiti. 

Plus, ako spavate na prvom sastanku, na drugom možete slobodno da dođete u helankama i majici jer vas je već video golu. I, na kraju krajeva, nije li muvanje samo uvertira za seks? 

Vreme potrošeno ili dobro iskorišćeno 

Uvek smo zauzeti, uvek negde žurimo i nemamo vremena. ZAto je odluka da nekome posvetite svoje slobodne vikende zaista velika, i ne bi trebalo da je donosite olako. Seks je odličan način da odlučite da li je ta osoba vredna vašeg vremena, da ne biste na kraju završili pitajući se zašto ste toliko izlazili sa njim kada uopšte ne želite da spavate sa njim. 

Zato ćete nakon seksa na prvom sastanku odmah odlučiti da li želite da investirate svoje vreme u njega.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u