Ljubav i seks

Evo zašto bi svaka cica trebalo da proba MLAĐEG DEČKA!

Objavljeno: 01.08.2015 | 08:33Izvor: Telegraf.rs

Ako je vaš dečko mlađi od vas, očekivaće da vi imate visoke standarde, a te standarde će nastojati da zadovolji na najbolji mogući način

Stariji muškarci često padaju na mlađe žene i to nam je postalo sasvim normalno, ali kada se neka žena osmeli da uđe u vezu sa mlađim muškarcem često je okolina gleda ispod oka.

Međutim, kada je ljubav u pitanju, idealna razlika u godinama ne postoji već je to stvar ličnih afiniteta i potreba partnera.

U zavisnosti od toga, postoje situacije u kojima ženama itekako prija da pored sebe imaju mlađeg partnera. Evo kada to može da bude vrlo dobar izbor, bez obzira na to da li je u pitanju muškarac mlađi samo nekoliko godina ili deceniju i više.

Ima više energije

Ako imate više od 30 godina, verovatno ste se već susreli s muškarcima čija je energija u opadanju. To je sasvim prirodno, kao što je i prirodno da mlađi muškarac pršti od energije. Zato, ako vam fali neko ko je uvek spreman za akciju, mlađi dečko je idealni izbor.

Nije ciničan

Bar ne onako kako to umeju da budu stariji muškarci. Njegov pogled na svet je i dalje pomalo detinjast, on većini stvari pristupa sa rečenicom “lako ćemo”, a upravo to je ono što vam ponekad treba da vas rastereti.

Želi da vas zadovolji

Mlad muškarac koji se upusti u vezu sa ženom starijom od sebe zna da ta žena ima visokekriterijume. I zato će se od starta truditi da je zadovolji na najbolji mogući način. To pre svega znači da će biti nesebičan u krevetu, što stariji muškarci često zaboravljaju.

Slušaće vaše savete

Stariji muškarci već imaju formirano mišljenje o svemu, a navike im često ne dopuštaju da to mišljenje i promene. Mlađi tip će biti otvoren za diskusiju, a i lakše će vas poslušati jer će znati da imate više iskustva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u