Ljubav i seks

Evo koje žene doživljavaju najviše orgazama!

Objavljeno: 21.08.2014 | 16:30Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite, u čemu je tajna ženskog orgazma i kako to da su neke dame zadovoljnije svojim seksualnim životom od drugih? Razmislite još malo i pokušajte da pogodite.

Postoji jaka veza između seksualne orijentacije i učestalosti orgazama.Pokazalo se da veliku prednost nad heteroseksualkama i biseksualkama po pitanju zadovoljstva u seksu imaju lezbijke.

To je nedavno istraživanje otrilo, pa zaključilo: lezbijke imaju daleko veće šanse za doživljavanje orgazma, a uopšteno su ženski orgazmi manje predvidivi i raznovrsniji od onih muških. U istraživanju je učestvovalo 6,151 osoba, između 21 i 65 godina.

Evo šta je još zanimljivo otkrilo ovo istraživanje:

- Biseksualke doživljavaju orgazme najređe (u svega 58 posto slučajeva) a oni su i slabijeg intenziteta.

- Lezbijke doživljavaju orgazam u 75 posto slučajeva.

- Heteroseksualne žene doživljavaju orgazam u 62 posto slučajeva.

- Ženama, koje su u vezama, dva puta je lakše da postignu orgazam. Ali, samo njih 25 posto doživi orgazam baš svaki put kada su s partnerom.

- Tajna je i u tome što lezbijke puno više vremena posvećuju oralnom seksu i seks igračkama, što češće dovodi do orgazma. Takođe, velika je prednost i činjenica što su žene u istopolnom odnosu opuštenije i dobro poznaju žensko telo.

Kod muškaraca nisu zabeležena takva odstupanja. Heteroseksualni muškarci doživljavaju orgazam u 85,5 posto slučajeva, gejevi u 84,7, a biseksualci u 77,6 posto slučajeva.

Šta kažete na rezultate?

(Index)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u