Ljubav i seks

DEVOJKE: Ovo nisu razlozi da mu date korpu!

Objavljeno: 23.07.2014 | 16:06Izvor: Telegraf.rs

Ako tražite savršenig muškarca, znajte da on postoji samo u vašoj glavi. Ne treba da tolerišete nasilje, ali to što ima drugare ili nema para nisu razlozi za šut-kartu!

Nažalost, ne postoji savršen dečko. Svaki momak je drugačiji i svaki ima svoj način pokazivanja da mu je stalo. Drugim rečima rečeno, on ne zaslužuje epitet lošeg dečka, ako ne ljubi baš svaki pedalj tla po kojem hodate.

Rajan Gosling je u “Beležnici” to radio, jer je tako pisalo u scenariju. A vi, dobro razmislite o tome da li je on zaista toliko loš i da zaslužuje da ga ostavite ili ste vi ipak malkice razmaženi.

Niste centar njegovog sveta

On ima život i izvan vaše veze. Od nečeg mora da živi (posao) i s nekim mora da radi sve ono što ne može s vama, poput gledanja tekmi i komentisanja drugih žena (ortaci). To ili morate da prihvatite ili da se pomirite s tim da niste osoba za ozbiljnu vezu.

Vaši prijatelji misle da nije doboljno dobar

Tu ne spadaju ozbiljne stvari poput ljubomore, manipulacije ili nasilja, već sve one male stvari, zbog kojih se on ne sviđa vašim prijateljima. No, ono što je najvažnije jeste da vi bolje od svih njih znate kakav je on i vama se sviđa baš takav kakav je. Ako su pravi prijatelji, naučiće ga već nekako prihvate.

Ponašanje pred drugima

Neki ljudi ne vole javno iskazivanje ljubavi. Ako je on jedan od takvih, to ne znači da vas ne voli. Bitnije je kako vas tretira kad drugi nisu u blizini. Dokle god je dobar i čini vas srećnom, to je dečko koji se čuva.

Nema love

Život je težak i mnogi nisu takvi srećnici da se rađaju sa zlatnom kašikom u ustima. Suditi nekome na temelju njegove finansijske situacije, jedno je od onih ponašanja koje ne treba kopirati. Sasvim je druga stvar, ako je on lenj i nemotivisan. Mada, i to možete da promenite!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u