Ljubav i seks

DANAS SAM SKORO PREVARIO ŽENU: Ispovest ovog muža ima preko MILION LAJKOVA i svi ga OBOŽAVAJU!

Objavljeno: 19.12.2016 | 09:32Izvor: Kurir

Iako veoma voli svoju ženu, Džejson Hjulit ju je pre neki dan, na neki način – prevario. Ovo iskustvo podelio je na Fejsbuku, nemajući predstavu da će njegovu poruku videti preko milion oduševljenih ljudi!

Ovaj momak došao je u iskušenje da prevari svoju voljenu suprugu, a upravo zbog toga ga sve dame na Fejsu sada proganjaju, jer bi takvog muža svaka poželela.

Evo šta je napisao na Fejsbuku:

"Malo me sramota da priznam, ali danas sam, na neki način, prevario svoju ženu. Hajde da pojasnim. Išao sam do prodavnice da kupim muške potrepštine. Znate već, pincetu za obrve, grickalicu za nokte na nogama, trimer za bradicu, vosak za brkove, goveđu šniclu, sardine, gotova jela, sunđer za ribanje tela…

Kad sam stigao na kasu, ugledao sam ispred sebe tu žensku koja me je smesta oborila s nogu. Pomislio sam:

“Vau, tip koji je s njom mora da je pravi srećnik!”. U sledećoj sekundi sam shvatio, pa to je moja žena!

Ne znam da li razumete, ali ne dešava se baš često da sretnete svog supružnika u istoj prodavnici, u istom redu na kasi, kako živi svoj život, ne znajući da smo tu došli oboje u isto vreme, na istom mestu, drugim kolima.
Između nas je bila samo jedna mušterija, pa sam samo iz prikrajka posmatrao ljubav svog života. Dok smo čekali na red, poslao sam joj porukice tipa “Hej, lepotice!” i “Šta ćeš to da pazariš, srculence moje?”, ali ona nije obraćala pažnju na telefon, već je sve vreme pažljivo gledala u kupon koji je sačuvala kako bi uštedela baš na ovoj kupovini.
Odustao sam od toga da joj skrenem pažnju na sebe, jer sam shvatio da će je možda biti sramota ako se nagnem poput predatora preko kase i pohvalim se javnosti da je ona moja. Samo sam stajao i u tišini preispitivao svoja osećanja prema toj ženi

Za početak, bio sam šokiran koliko mi je odjednom ponovo postala lepa. Znam da je često viđam u takvom izdanju, ali sada, ne očekujući je u prodavnici, gledao sam je drugim očima i nisam mogao da poverujem kako je moguće da sam ja njen tip. To me je nateralo da se zarumenim u licu, ali to niko nije mogao da vidi ispod moje monstruozne movembarske brade.

Kao drugo, oduševilo me je to što me uopšte nije registrovala. U isto vreme, to je i dobro i loše. S jedne strane, dobro je što ona ne snima druge. Dobro je što nije primetila tog kosmatog čudaka što u nju zvera preko ramena. Ali, loše je što se pitam šta bi bilo da nisam ja tu? Moraću za svaki slučaj da joj kupim novi suzavac.

S druge strane, to je loše jer sam shvatio koliko sam bio blizu da ona uopšte ne obrati pažnju na mene, da me zavoli. Svi ti herkulijanski napori koje sam pre toliko godina morao da napravim da bih uspeo da je nagovorim da izađe sa mnom samo na taj jedan sastanak.

U sekundi sam ponovo osetio taj očaj kao kad sam je ugledao prvi put i pomislio da nema teorije da mi ona ikad da šansu. No, ipak sam je nekako osvojio, uprkos nesigurnosti, manjku samopouzdanja, nesavršenostima i manama.
Kao treće, toliko mi je bilo drago što je tog dana bila puna samopouzdanja, kao jedna nezavisna, sposobna, skromna, zabavna, draga, ljubazna, predivna osoba kakva jeste. A onda, ona je samo zgrabila svoje stvari i izašla napolje. Ništa nisam rekao, nisam jurio za njom. Samo sam je posmatrao s divljenjem, znajući da je to moja supruga i uviđajući koliko volim sve u vezi s tom ženom. Ona se jako retko kači na Fejsbuk, pa teško da će videti ovaj post. Ona neće saznati da sam je na neki način prevario danas. Hteo sam ovo da podelim sa svima vama, jer ja sam samo jedan obični ružnjikavi momak, koji gura kroz život.

Siguran sam da među vama ima mnogih koji su imali slična iskustva u vezi sa onima koje vole, na ovaj ili onaj način, a kao što znate i sami, ti momenti su čisto savršenstvo.

Poenta današnje lekcije je: Trebalo bi se što češće zagledati u oči voljenih bića, kao da ih vidimo po prvi put, čisto da bismo se podsetili koliko smo srećni što ih imamo u svom životu."


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u