Ljubav i seks

Da li zaboravljate na drugarice kada ste u vezi?

Objavljeno: 30.07.2014 | 15:50Izvor: medio.rs

U svakom društvu postoji jedna osoba koja se u vezi jednostavno potpuno promeni. O njoj se često priča, uvek je tema tračeva i svako od nas se kune da se nikada neće pretvoriti u nju.

Ali ipak, nekako se i to dogodi. Da li ste sigurna da vi niste ta osoba? Ako niste, evo nekoliko karakteristika loše prijateljice koja u vezi prestaje da se druži sa svima. 

Uvek bira svog dečka 

Naravno da će vam dečko biti prioritet, ali tu i tamo morate da se razdvojite. Ako vam je svaki odgovor na bilo kakav poziv prijateljica to da morate da se družite sa svojim dečkom, verovatno vas ogovaraju na kafi. 

Prijatelji su joj dosadni 

U dubini duše znate da nije u redu da izbegavate druženje sa starim prijateljicama, pa izmišljate izgovore zbog kojih će vam biti lakše. Najlakše je sebe uveriti da su svi prijatelji postali jako dosadni, jer onda nema griže savesti. 

Izmišlja izgovore 

Danas ne možete na kafu jer morate s njim na utakmicu… Morate da sredite stan… Morate da vidite kakve on ima planove pa ćete se javiti… Svi ovi izgovori pale jednom ili dvaput, a kasnije postaju jako providni. 

Na kafe uvek dovodi i njega 

Bez obzira na to koliko vaše drugarice vole vašeg dečka, ponekad žele da popiju kafu samo sa vama. Ako ga uvek dovodite sa sobom, drugarice verovatno imaju osećaj da vas gube i da ste ih zamenili s dečkom. 

Izvor: index


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u