Ljubav i seks

DA LI VIŠE VOLI VAŠE GRUDI ILI ZADNJICU? Evo šta to govori o njegovoj ličnosti!

Objavljeno: 12.03.2017 | 09:59Izvor: medio.rs

Izgled je ono što muškarac prvo primeti na ženi, a poznato je da mnoge muškarce najviše privlače grudi i/ili guza. To se možda čini kao čista banalnost, ali ukus muškarca zapravo može da otkrije mnogo više o njemu, preciznije o njegovom karakteru nego što se isprva čini, što je i naučno dokazano

TIM GRUDI

Muškarci koji se "pale" na ženske grudi često su egzibicionisti i vole da budu u centru pažnje. Onima koji pripadaju "timu grudi" najvažnija je nezavisnost, ne vole da se osećaju sputano što je čak pomalo i kontradiktorno s obzirom na to da "objekat" njihove žudnje dolazi u paru. 

Pored toga, u društvenim situacijama bez problema će sa svima razmenjivati domišljate pošalice i ostati svoji, te im nije neprijatno čak ni da sami izađu u provod. Istraživanja su takođe pokazala da među muškarcima koji pripadaju timu grudi ima više pušača nego u suprotnom timu i da im nedostaje upornost, odnosno da češće odustaju od stvari koje su počeli da rade.

TIM ZADNJICA

Muškarci koji preferiraju ženske guze vole red, urednost, organizovanost i pravilnost. Oni ništa ne vole da rade napola i streme uspesima i postignućima. Mnogi muškarci koji pripadaju timu zadnjice bave se preduzetništvom što je u skladu s njihovom potrebom da im u životu sve bude složeno. 

Shodno svojoj ambicioznosti, znaju da budu vrlo uporni i odlučni što timu ljubitelja grudi neretko nedostaje. Ono što muškarcu koji na ženi prvo primeti guzu zna da nedostaje je - opuštenost i spontanost. Zato će mu odgovarati partnerka koja je po prirodi opuštenija i koja će i njega naučiti kako da se opusti.

Informer

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u