Ljubav i seks

Da li su i vama SVAĐE s partnerom SEKSI?

Objavljeno: 28.07.2015 | 08:20Izvor: Telegraf.rs

Verovali ili ne, mnogim muškarci nalaze da je prepirka sa devojkama i suprugama jedna vrlo erotična situacija, a ni žene nisu imune na čari kvalitetne rasprave. A evo zašto su nam svađe toliko slatke

Žestoke svađe u ljubavnim vezama i brakovima pokazuju da u njima još ima strasti i takve romase su srećnije od onih u kojima rasprava nikad nema. A tu je i vatreni seks pomirenja…

Najjači ljubavni odnosi puni su raspravljanja jer tako parovi raščiste što im smeta. Pogrešno je uverenje da partneri koji se nikada ne svađaju imaju najsrećnije veze.

Stvar je u tome što kad se ne svađaju, ili gutaju u sebi ono što ih muči ili im je veza toliko mlaka da nemaju previše interesa jedno za drugo. Imaju svoje dnevne rituale i to im je dovoljno.

Svađanje u vezi pokazuje da u njoj još postoji strasti, a često najvatreniji seks dolazi upravo nakon žestokog prepiranja.

Pod ovo NE potpada gađanje tanjirima, fizički obračun i slično, jer takve stvari vode isključivo kraju romanse. Više je reč o kvalitetnoj raspravi oko bilo koje teme.

Nekim muškarcima je čak i vrlo erotično da se raspravljaju sa ženom koju vole jer u njoj vide strast. Svađanje s partnerom pokazuje da se međusobno poštujete i slušate šta govorite jedno drugome.

Za uspešnu vezu najbolje je izabrati partnera koji neće ćutati i klimati glavom, već će žestoko braniti svoja uverenja, piše Elite Daily, a prenosi 24sata.

EVO ZAŠTO SE U VEZI TREBA PONEKAD I POSVAĐATI:

Veza koja preživi svađu sve je jača i ima snage da se suoči s dalekom većim životnim problemima.

Svađa pokazuje da su partneri puni strasti, koja instinktivno izvire iz njih.

Oboje imate sopstveno mišljenje, a pritom znate da nema dosadnije komunikacije kao s nekim ko nema stav o ničemu.

Stalno učite jedno od drugoga i jedno o drugome.

Osećate se prijatno kad ste zajedno, jer ste slobodni da kažete sve što želite.

U takvoj vezi nikada neće biti dosadno.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u