Ljubav i seks

Bucmasti muškarci su bolji u seksu od mršavih

Objavljeno: 30.07.2014 | 21:36Izvor: medio.rs

Turski naučnici došli su do otkrića koje će utešiti muškarce koji nemaju pločice na stomaku i ne izgledaju kao manekeni s reklama.

Stručnjaci su zaključili da su buckasti muškarci bolji ljubavnici od mršavih. Ispitivanja su pokazala da su momci koji imaju pivski stomačić zapravo izdržljiviji u spavaćoj sobi, pa partija seksa s njima traje u proseku 7,3 minuta. 

S druge strane, seks s vitkim muškarcima traje prosečno svega 1,8 minuta, a ispostavilo se i da su manje vešti u krevetu od debeljuškastih tipova, koji bolje znaju kako da zadovolje ženu, a navodno imaju i manje problema s prevremenom ejakulacijom. 

Za ovako dobre rezultate koje su postigli debeljuškasti muškarci zaslužni su njihovi “ljubavni jastučići” ili naslaga sala na stomaku, koje im pomažu da postignu pravu ravnotežu hormona. 

Naime, muškarci s viškom kilograma imaju povećan nivo ženskih hormona estradiola, koji je jedan oblik estrogena. Naučnici veruju da baš ti hormoni utiču na ravnotežu hemikalija u mozgu koje kontrolišu ejakulaciju, pa niži nivo ženskih hormona kod muškaraca može stvarati problem na ovom polju. 

Izvor: PortalOko


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u