Ljubav i seks

9 znakova da je momak spreman da se skrasi

Objavljeno: 21.10.2014 | 11:32Izvor: medio.rs

Muškarci iako se čine da su komplikovani, nisu. Lako ih je pročitati.

Dečko sa kojim ste odnedavno u vezi, sve više vam se sviđa. I iako ste započeli vezu bez bilo kakvih definisanja “šta je ovo” i “kuda idemo”, voleli biste kada bi veza na kraju postala ozbiljna, ona koja vodi ka braku, porodici. Ka “voleću te i u dobu i zlu”, ali teško vam je da pročitate da li su vaše želje i njegove. Ne želite da ga pritiskate, jer znate koliko oni ne vole pritisak, ali svejedno, voleli biste da znate da li je on spreman da se konačno skrasi.

Evo male pomoći u vidu 9 signala koje smo detektovali kod muškaraca koji su spremni da se obavežu na duže staze.

Vi ste mu pod SOS call, prvi koga zove kada je u nekoj nevolji ili mu je potreban savet

Hej, sos pozivi nisu šala. Ako vas prvu zove kada se povredi na utakmici, ili mu pozli na poslu, to znači da vama najviše veruje da ga nećete ostaviti na cedilu i da ćete mu se naći u bilo kom trenutku.

Blizak je sa vašim roditeljima, ima potrebu da se sa njima druži i van zajedničkih ručkova

Čekaj, pa kako on zna šta će moja mama da sprema za slavu? I ko mu je rekao koje pivo moj tata obožava? Da, da, malo je spooky da se vaš dragi druži sa vašim roditeljima iza vaših leđa, ali to je više nego dobra stvar. Jer, pazite on više ne gleda na njih kao na tvoju porodicu, nego na našu. Ooo, sweet.

Želi da nabavi ljubimca

Ljubimac je proba. Vaš dečko samo želi da vidi kako ćete se snaći u čuvanju nekog malenog psa, ali ima daleko veći plan za vas. Da, znamo da je to veliki korak, ali opet, jasno pokazuje da vaš dragi nema nameru da se igra sa vama dečko i devojka, već muž i žena. A uskoro i nas dvoje i beba.  

Razmišlja o kupovini ili iznajmljivanju stana

Možda je samo usput spomenuo kako je vaš stan mali, odnosno kako biste mogli da pogledate uskoro neki veći jer prosto treba misliti unapred. S druge strane, ukoliko još niste počeli da živite zajedno, a on to predloži, alarm može slobodno da se upali. Ovaj dečko želi sa vama SVEE.

Deli sa vama sve tajne i škakljive teme

Ukratko: znate koliko para ima na računu, njegov PIN, lozinku za Fejs, sve što je samo vaše. Možda ovo nisu zanimljivi, seksi podaci, ali su bitni podaci koji se ne daju nikome. Ovo je jasan pokazatelj da vam veruje. I to samo vama.

Svi njegovi prijatelji su u braku i imaju porodice

Muškarci su kao krda. Sve što jedan uradi, to moraju ostali. Možda nije baš prijatna činjenica da vaš dragi želi da se obaveže na duže staze inspirisan činjenicom da je kompletna njegova ekipa to već uradila, ostavljajući ga u solo variajati, ali tako vam je sa muškarcima. To su burazeri, pa ako primetite da se većina njegovih ortaka skrasila, verujte nam na reč: i vaš će.

Želi svo vreme ovog sveta da provede sa vama

I kad je raspoložen, i kada su mu potonule sve lađe, on želi da je kraj vas. Ooo, pa zar nije to preslatko.

Planira vaše zajedničke aktivnosti 6 meseci unapred

Bilo da je u pitanju neko putovanje ili odlazak na venčanje kod nekih prijatelja. Ako je to neki događaj koji je zakazan 6 meseci ili godinu dana unapred, to vam jasno pokazuje koliko računa na vas, odnosno da vas vidi u budućnosti.

Želi da upoznate njegove roditelje

Da, ovo je onaj čudan momenat, ali momci ne upoznaju cure sa roditeljima tek tako. Pazite, čućete njegove blamove iz teen dana,  kao i porodične priše koje niko sem njega i njegovih roditelja ne zna.   

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u