Ljubav i seks

9 slatkih stvari zbog kojih će vas voleti još više!

Objavljeno: 20.10.2014 | 17:27Izvor: medio.rs

Mali gestovi zbog kojih će poludeti za vama…

Jedna od najboljih stvari u vezi je ta što imate priliku da iznova oduševljavate svog dragog kreativnim i romantičnim gestovima. Velika iznenađenja, fantastični pokloni i putovanje iznenađenja su sjajna stvar, ali takođe su važne i one male stvari koje radite iz dana u dan, a koje učvršćuju vašu povezanost.

Da bismo vam pomogli da smislite nove načine da ga obradujete, prenosimo vam izjave pet tipova koji su otkrili kul stvari koje su njihove devojke činile za njih. U pitanju su anonimni komentari, čisto da se niko ne bi postideo:

# Na pamet mi prvo pada veče kada sam došao kod devojke, očekujući da ćemo izaći negde na večeru. Pojavila se na vratima sa velikim osmehom, a kuća je mirisala na domaću picu koju je spremila za nas. Posle samo saznao da je ovo bio pravi kulinarski eksperiment i da jednu  morala da baci, jer testo nije uspelo, ali je druga ispala apsolutno savršeno. Činjenica da se potrudila da uradi nešto što joj obično nije primamljivo, samo da bi mene obradovala, učinila je to veče stvarno sjajnim.

# Rekao bih da je najbolja „sitnica“ kada u neobaveznom razgovoru spomenem nešto što mi se sviđa – hrana, piće, film, neka stvar, a onda me ona potpuno neočekivano obraduje baš time. Bez razloga, jednostavno zato što je slušala šta pričam i zapamtila.

Volim kada moja devojka uradi deo posla koji obično pripada meni, iako joj to nisam tražio. Kao na primer, opere sudove kad je red na mene, jer zna da sam preumoran. Osećam se sjajno kada se nameračim na neku vrstu „prljavog posla“ i onda shvatim da je to već urađeno. Naravno, prvom prilikom joj uzvratim uslugu i oslobodim nju gnjavaže kada znam da će joj teško pasti.

Za mene su bitne sve te male stvari. Kao na primer poljubac kad dođem kući, ili kada spremi večeru bez prethodne rasprave o tome ko kuva i šta ćemo jesti.

# Mislim da žene ne moraju previše da se trude da bi bile cenjene. Većina tipova se oseća srećno samo zbog činjenice da su sa devojkom koju vole i mislim da mi moramo više da se trudimo kako bismo njih učinili srećnima.

Bilo šta što devojka uradi je fantastično, jer bi one mogle da ne rade ništa, a mi bismo ih ipak voleli jer … imaju sise.

Ohrabrujuće, baš!? Dakle, uglavnom je dovoljno da imate grudi i da ponekad nešto skuvate! Eh, muškarci, jednostavna bića.

U nastavku sledi druga strana medalje, odnosno odgovori devojaka na pitanje šta one čine za svoje momke, kako bi ih obradovali bez povoda.

# Jednom kada se napio, otkrio mi je svoju tajnu strast prema domaćim mirisima i sprejevima za posteljinu. Kupila sam knjigu sa receptima za organsku aromaterapiju i poklonila mu je, kako bi mogao da pusti na slobodu svoju skrivenu ljubav.

# Uradite nešto pomalo blamirajuće, kao ludačko đuskanje u baru. Poenta je da se opustite i pokažete mu svoju ležerniju stranu. Mislim da većina žena brine to tome da budu savršene na dejtu, ali  ako se otkačite i zezate, pokazaćete mu svoju zabavnu stranu. Osim toga, kada zajedno radite nešto blamirajuće, to će vas zbližiti, jer onda imate onaj osećaj da ste tu samo vas dvoje protiv celog sveta.

Uvek pomaže ako udovoljite nekoj njegovo velikoj želji, čak i ako sami niste ludi za tim. Moj dečko obožava naučnu fantastiku, pa ja pristajem i na gledanje takvih filmova iako ih lično ne volim. Ako vidim da čita novu knjigu, uvek ga pitam o svim detaljima, jer znam da uživa kada govori o tome. On radi isto za mene.

Napisala sam haiku o tome koliko je sladak i dala mu to na našem drugom sastanku. I dalje je čuva u novčaniku.

Prilično jednostavno, zar ne? Lepota malih stvari je u tome što su one pune značenja i emocija – nije vam potreban vatromet ili nekakve pompezne stvari da biste ostavili utisak. Suština je u tome da pokažete da ga stvarno poznajte i da vam je stalo do toga da ga obradujete. Kada je pokazivanje ljubavi u pitanju – veće nije uvek i bolje!

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u