Ljubav i seks

7 zajedničkih grešaka koje rade parovi

Objavljeno: 02.10.2014 | 13:56Izvor: medio.rs

Ako imate zajednički budžet, obavezno napravite finansijski plan, kojeg ćete se oboje držati • Našla si čoveka s kojim želiš provesti život, ali to nipošto ne znači da bi se zato trebala zapustiti.

ZADRŽI svoju vezu na pravom putu, izbegavanjem ovih nekoliko zamki.

1. Ne suočavanje s dugovima

Brojna istraživanja otkrila su kako je novac razlog broj 1 čestih svađa parova. Ako imate zajednički budžet, obavezno napravite finansijski plan, kojeg ćete se oboje držati.

2. Otuđivanje od prijatelja

Lepo je biti zaljubljen, ali prijatelji su tu bili i pre njega, zato nipošto nije u redu da ih sad ignorišeš. Takođe, oni su ključni za uspešan brak, posebno onda kad trebaš neki savet ili mali odmor od partnera.

3. Nedostatak seksa

Seksualna rutina nešto je što itekako može naštetiti tvojoj vezi. Shvatamo da ste oboje zauzeti, no ponekad treba inicirati seks i kad ti se ne da. Brzo ćeš promeniti mišljenje.

4. Zapuštanje

Našla si čoveka sa kojim želiš provesti život, ali to nipošto ne znači da bi se zato trebala zapustiti, već upravo suprotno.

5. Njegovi roditelji

Jedno je istraživanje otkrilo kako čak 50 posto ispitanika ima problematični odnos s partnerovom porodicom. No, ponekad treba pregristi jezik i napraviti i ono što ti se ne da. Takođe, ako ti se partner i žali na njih, poslušaj ga, ali nemoj još dodatno podsticati to nezadovoljstvo, jer ti se to sve kad tad može vratiti.

6. Vređanje

Naravno da ćete se koji put posvađati. Ali, pre nego izgovoriš nešto što nećeš moći povući, izađi iz kuće i prošetaj ili prespavaj.

7. Opsednutost

I to ne jedno drugim, već stvarima kao što su važni koraci, poput veridbe ili deteta. Uživajte u svakom trenutku, jer isforsirane stvari nikada ne završe dobro.

Ivor: index.hr


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u