Ljubav i seks

7 koraka do orgazma zbog kojeg ćete VRIŠTATI od zadovoljstva

Objavljeno: 27.02.2017 | 23:18Izvor: Blic

Ako imate problema da dostignete vrhunac u seksu, saveti dr Pam Spur rešiće vas muke. Uz pomoć nekoliko koraka uživajte punim plućima.

1. Ignorišite doba dana 

Ženski hormonalni vrhunac varira od jutra, preko dana do večeri. Žena treba da se oseća slobodnom da odabere vreme kada se oseća dovoljno nestašno i inspirisano. U zavisnosti od toga menjajte poze, igrice, navike, ne čekajte obavezno noć da biste ostvarili svoje želje.

2. Ne zaboravite zadnjicu

Mnoge žene ne doživljavaju vrhunac jer ne mogu izazvati direktnu klitorisnu stilmulaciju. Zato  njihov partner može stimulisati ovu zonu, a i lagano masiraje, stiskanje zadnjice lakše će dovesti do vrhunca.

3. Spremite joj kupku

Mnoge žene budu sasvim iznurene od celodnevne jurnjave na poslu ili za decom, što im otežava i opuštanje u seksu. Ali kratak boravak u toploj kupki rešava ceo problem. Opusta um, samim tim lakše dovodi do orgazma.

4. Ne preterujte s alkoholom

Žene kada imaju problem da se opuste pre seksa, obično prvo pomislie da će ih alkohol osloboditi. Ali to nije tačno. Alkohol upravo umanjuje senzitivnost, koja je ključna za doživljaj orgazma. Istraživanja pokazuju da je samo jedna čaša vina sasvim dovoljna da relaksira i aktivira

5. Golicajte je

Smeh je još jedan način da se opustite i stimulišete hemiju. Zato, svojoj dragoj ili pusite neku komediju ili je nežno golicajte. Tako ćete joj zasigurno popraviti raspoloženje.

 
6. I hrana koristi za popravljanje raspoloženja
Najbolje je da pripremite finger hranu. Nežno joj njene omiljene namirnice prinesite usnama, potrudite iscedite sok iz voćke direktno u usta. Sve će to probuditi čula i doprineti dodatnoj stimulaciji.

7. Probajte sa taktikom straha

Studije pokazuju da žene koje su upravo gledale strašan film, ne baš hror, ali triler da, ili su čak imale opasnu vožnju u parku, osećaju energetsku nadoknadu i pojačanu želju za seksom.



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u