Ljubav i seks

60 ORGAZAMA U DANU: Da li sve žene mogu doživeti ovakav UŽITAK?

Objavljeno: 11.04.2017 | 18:53Izvor: medio.rs

Ove žene doživljavaju i do 60 orgazama u danu - svaki dan, a naučnici su utvrdili kako im to polazi za rukom.

Super-orgazmi se ne odnose na nekoliko orgazama u jednom odnosu već na nekoliko desetina njih. Istraživači su pratili četiri Britanke i zaključili zašto one to mogu, a druge žene ne.

Pitanje da li je sve ovo samo mit ili istina vodilo je tim istraživača u dokumentarcu "The Super Orgasm". Oni su pratili su i istraživali pet različitih žena koje doživljavaju i do 60 orgazama dnevno. 

Kako je to uopšte moguće, pitaju se naučnici godinama. Sada su otkrili i tvrde da je moguće da žena doživi tako nešto ako je opuštena, bavi se jogom, a njena veza sa partnerom je snažna. Istraživanje je opovrgnulo zaključke prethodnih studija da je super-orgazam mit. 

Cilj istraživanja, i dokumentarca koji će uskoro biti prikazan je da se proveri da li su ove žene "drugačije" od ostalih ili stvarno svaka žena može postići super-orgazam. 

- Verujem da se žene, koje se lakše uzbuđuju od ostalih žena, brže i lakše koncentrišu na užitak. Gledam na seks kao na sviranje u bendu. Morate da usavršite svoj seksualni instrument pre nego što počnete da svirate sa drugima. I morate tome da posvetite vreme. Terapeutski je za sve ljude da se posvete užitku - zaključuje dr Lin Vajs u dokumentarcu. 

Danika iz Saseksa u Engleskoj jedna od žena sa ovim "super moćima". Kaže da nikad nije doživela orgazam dok nije na internetu našla informacije o tome kako da ga postigne posle rođenja deteta. 

U dokumentarcu je pokazala da je, kad je bila jako opuštena, mogla da doživi višestruke orgazme.  

- Mislim da je moje telo čekalo da prvo postanem majka, a tek onda da osetim super-orgazam. Otkad sam postala majka osetila sam svoj prvi orgazam - objasnila je Danika. 

Natali kaže da ponekad ima do 60 orgazama noću i veruje da je to zato što nije u monogamnoj vezi i ima opušteniji pristup seksu, prenosi "Mirror".

-Ako sam sa prijateljem i već smo se zaigrali i znamo se verovatno ću imati 20-30 orgazma. Ako nemamo puno vremena, verovatno ću ih postići sedam do deset. Ako sam sama, verovatno će mi dosaditi nakon četiru ili pet orgazma - prepričava Natali.  

S druge strane, Franciska kaže da je ključ njenih mnogobrojnih orgazama monogamija.

- Teško mi je da ih prebrojavam. Nije da ih brojiš kad vodiš ljubav sa muškarcem koga voliš. Jako dugo nisam znala da je to retka stvar i da nisu sve žene tako građene - objašnjava ova srećnica.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u