Ljubav i seks

6 razloga zašto sjajan dečko može da bude užasan suprug

Objavljeno: 21.11.2014 | 16:54Izvor: medio.rs

Ako ste mislile da ovo nije moguće, proverite još jednom.

Ako ste mislile da ovo nije moguće, proverite još jednom.

Toliko je različitih kategorija muškaraca u vašem životu! Skoro pa dečko, dečko koji postoji samo u vašoj glavi, dečko za kojeg bi trebalo da se udate, najgori bivši dečko i... dečko za koog trenutno mislite da je apsolutno sjajan, ali bi zapravo bio očajan kao muž. 

Kako je ovo moguće? Kako neko ko je trenutno savršen za vaš može da bude toliko užasan kasnije? To je zato što ovaj dečko može da vam odgovara u određenom trenutku u vašem životu, ali nije dobar za ostatak vašeg života.

On je dečko koji je tu za vas, ali ne zna šta znači da bude tu i kasnije. On će se pojaviti na predstavi, ali neće ostati da vam čestita posle. On je zabavan i spontan, ali ne posvećen i spreman. Uživajte u sadašnjosti zato što on neće tu biti večno. U dubini svoje duše, ali i mozga – vi već ovo znate.

Možda je vaša veza površna. Ili možda volite to kako se osećate pored njega, ali ne i to ko je on zapravo. Možda on ne ispunjava sve vaše potrebe, jednostavno. Sjajan dečko može biti i sjajna osoba i imati pozitivan efekat na vaš život, čak iako nije dečko sa kime želite da provedete svoj život.

Kao što znate da li je on taj, tako isto znate i kada to nije. Možda sanjarite o njemu trenutno, ali ne možete da zamislite vaš život kasnije.

Evo zašto sjajan dečko ne mora biti i sjajan muž.

On je previše fin

Veza je dobra... on je dobar. Ali vam je potreban neko ko vas izaziva. Super dobar dečko vam dopušta da radite praktično šta god hoćete, i uvek ima odgovor „Kako ti kažeš draga“. Oni nisu dobri u iskrenoj konverzaciji, ne umeju da kažu konstruktivnu kritiku ili da vam pruže tough love onda kada vam je to potrebno.

On vas guši romantikom

Jedan od najboljih osećaja na svetu je kada ste poželjeni, a romantičnog tipa je veoma teško nači danas. Imati dečka koji ume da vam pokaže ljubav i udeli kompliment je sjajno za samopouzdanje svake devojke, ali on takođe treba da poštuje vaš prostor. Vama treba neko ko će da vas tretirati kao sebi jednakog, ne kao objekat kome mora da se divi.

Sa njim je teško živeti

Vi volite kada on dođe kod vas. Volite kada provodite duge vikende zajedno, u vašoj maloj zajednici. Ove stvari, međutim, nisu 100 odsto indikatori uspešnog zajedničkog života. Kada živite zajedno, vi uvodite u svoj život potpuno novi svet i otkrivate mnogo o drugoj osobi. A kada shvatite neke njegove navike koje ne samo da vas iritiraju, nego vas apsolutno izvode iz takta, možda ćete uzeti u razmatranje taj prsten na ruci.

Vaša interesovanja nisu dovoljno kompatibilna

Dejting sa čovekom koji ima potpuno različita interesovanja od vaših može biti jako zanimljiv, ali morate imati na umu da vaši lični ciljevi i pogledi na život moraju da budu kompatibilni. Dečko koji ima problem da se skrasi može biti uzbudljiv, ali na kratke staze. Ambiciozni biznismen će vas voditi na raskošne izlaske, ali će uvek biti na rasporedu iz rokovnika. Kada ste previše različiti i nemate slična interesovanja i poglede na stvari, biće mnogo teže da se uskladite. 

On nije materijal za brak

Sitne stvari, poput izbegavanja porodičnih okupljanja ili zaboravljanja dogovora može da prođe kada je u pitanju dečko, ali kada je u pitanju osoba sa kojom planirate da provedete život, ovo ima mnogo veću težinu. Potrebno je da procenite da li su njegovi nedostaci ne samo za praštanje, već i da li sa njima možete da živite srećno do kraja svog života.

On ima fobiju od vezivanja

Vi volite što nije zavistan od pokazivanja privatnog života po društvenim mrežama, ali vremenom, nedostatak spoljne reakcije će učiniti da se osećate više kao ljubavnica nego devojka. On se ne viđa sa drugim devojkama. On izgovara divne rečenice od kojih se topite. On radi sve taman da pomislite da je spreman da se obaveže, ali i dalje ne može da vam da ključeve od stana ili stavi vašu potrebu ispred svoje.

U teoriji, on je sjajan dečko; u životu pa i ne baš tako sjajan. 

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u