Ljubav i seks

5 razloga zašto muškarci toliko žude za analnim seksom! #4 je ODVRATAN!

Objavljeno: 13.03.2017 | 14:31Izvor: Kurir

Analni seks muškarcima je nerijetko uzbudljiv već na samu pomisao, a većina njih mašta da će ga jednom i ostvariti.

Donosimo pet glavnih razloga zašto ga toliko žele...

1.  Analni je seks potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa.

2. Analni seks je novi egzotični začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi na svetu redovito čine. Analni seks nije nešto što je uvek na jelovniku, pa kad se jednom pojavi u specijalnoj ponudi, muškarci ga silno žele.

3. Iako nije čudan, analni seks je i dalje tabu. Nije toliko šokantan, ali je taman dovoljno tabu-tema jer nije uobičajen. A zato što deluje pomalo "nevaljalo", odmah je i privlačniji muškarcima.

4. Nije svako doživeo to iskustvo, baš kao ni penjanje na Mont Everest. OK, definitivno je više ljudi isprobalo analni seks nego što ih se popelo na najvišu planinu na svetu, ali razumete šta mislimo. To je nešto posebno, nešto drugačije.

5. S obzirom na sve što smo prethodno naveli i što analni seks čini nečim retkim u seksualnim vezama, muškarci ponekad žele da ga isprobaju baš zbog toga. Zanimljivo je da mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama pomisao na analni seks, koliko ideja da se mogu iskreno pohvaliti da su ga i oni (bar jednom) probali.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u