Ljubav i seks

11 mudrih saveta o ljubavi i vezama

Objavljeno: 23.08.2014 | 19:04Izvor: Blic

S godinama čovek postane pametniji u svim aspektima života, a posebno u ljubavnom. Za vas smo izdvojili 11 mudrih misli koje će pomoći da ne patite previše u ljubavnim vezama.

Da biste i u ranoj mladosti uživali u vezama, ljubavi, braku...potrebni su kratki saveti iskusnih:

POŠTEN ODNOS

Zaslužujete da se partner odnosi prema vama kao prema ljudskom biću.

ISTA VAŽNOST

Vaše potrebe su jednako važne kao njegove. Ako ih ne izrazite jasno jer se bojite da ćete uplašiti suprotnu stranu, sami sebe stavljate u podređen položaj.

VAŽNO JE OPHOĐENJE

Odelo ne čini čoveka, a ponašanje prema vama je ono što se računa. Ako nije onako kako treba da bude i kako se očekuje od džentlmena - prebolite partnera.

U LJUBAVI NEMA FOLIRANJA

Ne možete iscenirati hemijsku kompatibilnost. Ako nema hemije na početku romanse– sigurno je neće biti ni kasnije. zato pametnije ne gubite vreme, nego tražite drugog.

SPREMNO UZIMAJTE

Ako se previše dajete nekome ko ne uzvraća istom merom, gubite vreme. Stvari se nikada neće promeniti, a vi ćete samo biti nezadovoljni i isfrustrirani.

BEZ ANALIZE, MOLIM

Polako s očekivanjima na početku veze. Najbolje je pustiti da se stvari polako razvijaju bez previše razmišljanja i analiziranja.

ZAUVEK NA SUPROTNIM STRANAMA

Žene nikada neće do kraja razumeti muškarce, kao ni muškarci žene. To je činjenica koju je neophodno da prihvatite. Što pre, to bolje.

POTREBNI SU KOMPLIMENTI

Ako vam partner nerado daje komplimente iz bilo kog razloga ( na primer kaže da ne želi da se uobrazite), znajte da je reč o osobi koji ima određenih psihičkih problema.

I "NE" JE OK

Sasvim je u redu nekada odbiti partnera. Posebno je važno u ranoj fazi veze reći "ne" kada su u pitanju stvari na koje celo vaše telo vrišti "ne".

AKO STE  NESIGURNI....

Ako niste baš sasvim sigurni da li se sviđate momku koji vam je "zapao za oko", odgovor je najverovatnije – ne.

PONEKA TAKTIKA

Prevelika dostupnost i predusretljivost, odgovor na svaki telefonski poziv....na početku veze nije dobro i shvata se kao očaj i prevelika potreba za pažnjom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u