Ljubav i seks

11 faza muškog zaljubljivanja

Objavljeno: 24.10.2014 | 13:45Izvor: medio.rs

Šta se dešava u njihovim glavama dok konačno ne shvate da su odlepili?

Iako se često smatraju bezosećajnim, to baš i nije tako. Muškarci nisu uvek najbolji u izražavanju svojih emocija, ali dame, postoji nada. Jer čak i ako vam vaš dečko ne kaže odmah koliko vas obožava, on vam verovatno šalje signale da je zaljubljujen. A da u međuvremenu ni sam toga nije svestan.

Zavirite u muški mozak i saznajte kako napreduje njihovo zaljubljivanje u vas. Jedan muškarac nam je otkrio ovaj misteriozni tok misli, koji se mota po glavi većine tipova.

1. Prvi dejt nije najgori. Ona je pametna, lepa, duhovita i zaista ne želim da izjurim na vrata vrišteći, u pokušaju sebi oči da izgrebem. To podrazumeva da je bolja od prethodne tri žene sa kojima sam izašao.

2. Imam one leptiriće u stomaku kada dobijem poruku od nje. I nikada to neću priznati niklome, ni za živu glavu dokle god sam živ. Ta fraza bi mogla da zvuči mnogo bolje kada bih rekao na primer da imam neke kul bube u stomaku. Škorpije bolje rečeno.

3. Mogu sa devojkom da pričam duže od 30 minuta bez neprijatnih pauza i pozovem je i kada sam trezan. Da li to znači da mi se ona dopada? Mislim, ono kao, zaista sviđa? Pa recimo da bih mogao da je upoznam sa roditeljima.

4. Moramo biti zvanični par zato što stvarno želim da budem u stanju da je nazovem svojom devojkom. „Ovo je Milica, moja devojka.“ To zvuči veoma dobro zapravo. 

5. Pitaću je da li želi da ide sa mnom na venčanje mog druga. Čekaj, pa to je za devet meseci. Da li ja želim da budem sa njom za devet meseci. Pa... apsolutno to želim. Pitam se da li bi ona ipak pristala da ide sa mnom?

6. Došla je kod mene, kupila mi je omiljenu hranu i sredila veš dok sam ja bio bolestan. Ona bi stvarno bila sjajna sup... Zamalo to da kažem. Zamalo, ali ipak nisam!

7. Kada razmišljam o budućnosti, za recimo nekih pet godina, kako ću biti milioner, zamišljam je pored sebe. Nisam zapravo ni shvatao da to radim.

8. Mislim... Mislim da sam zaljubljen u nju. Skoro da sam to rekao naglas, ali sačekaću ipak pravo vreme za to, kada na primer ne bude doživljavala orgazam. 

9. Je****, ja sam potpuno odlepio za njom! Ja sam zaljubljen u ovu ženu. Rećiću joj „VOLIM TEE!“ Da li je previše uvrnuto ako to kažem pevušeći?

10. Kako li će izgledati naša deca? Mi bismo stvarno imali slatke bebe, jedva čekam da ih zagrlim i... O MOJ BOŽE ŠTA SE SA MNOM DESILO?!

11. Verovatno bi trebalo da počnem da štedim za prsten. Zbogom Soni, zbogom sezonskim kartama za utakmice. Zdravo bračni živote.

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u