Ovo je razlog zbog kojeg raskida svaka peta žena!

Objavljeno: 28.08.2014 | 00:36Izvor: medio.rs

A kažu da je to samo muškarcima bitno!

Za žene je dobar seks jedna od presudnih stvari u vezi. Međutim, ako seks nije dobar, one najčešće smatraju da to kvari povezanost, spontanost i bliskost.

Uprkos tome što uglavnom muški pol bije glas da im je seks veći prioritet nego ženama, nova studija internet straniceDatingAdvice i američkog univerziteta Monmaut pokazuje da on gotovo jednako znači i ženama.

Prema njoj, oko 33 posto muškaraca i 22 posto žena prekinulo bi vezu ukoliko bi seks postao loš, piše The Examiner.

Samo petini žena nezadovoljavajući seks ne bi ništa značio, ukoliko sve ostalo u odnosu funkcioniše, jer većina njih seks smatra osnovnim alatom za povezivanje partnera.

- Nije stvar samo u postizanju orgazma, već pre u tome da one osećaju da partner želi da im ugodi, te im se maksimalno posvećuje tokom seksa. To povezuju s osećajem ljubavi - kaže ljubavna savetnica Rejčel Dak.

Ona dodaje da je kvalitet seksa najvažniji ljudima u dobi od 35 do 44 godine, ali parovi koji su venčani ipak neće tako olako otpisati brak ako se seks pogoršao. Većina ljudi prvo bi pokušala da razgovara s partnerom, a ako to ne uspe, voljni su da potraže i stručnu pomoć. 

Izvor: 24sata.hr


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u